Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom kiakadt, mikor azt mondtam, nem akarok szőrteleníteni. Szerintetek?
Szóval először eljátszottam a szőrös nemi szerv gondolatával, mondta ne. Mondtam jó, marad szőrtelen, mivel a szőrös nemi szerv viszket, bele ragad a menstruációs vér, meg orálhoz, szexhez, stb., sokkal kívánatosabb a szőrtelen.
De azért nem tetszett, hogy nem hagyja magam eldönteni. Miattam akarok így dönteni, tőle függetlenül.
Aztán akkor jött a láb. Mondta nem akar szőrös lábakat. Azt hiszi, vastagon szőrös lennék, mondtam nekem gyenge a szőr a lábamon, nem sötét, és egyenesszálú.
Teljesen kiakadt a szőrös lábon, és mondott egy-két dolgot, hogy akkor ő mit tesz.
Legalább kért volna meg, azt reagáltam volna, leszedem a kedvéért, oké. De ez a kiakadása kiakaszt.
Nekünk nőknek jó a férfi természetes formájában, de ha meg szőrt le akar szedni valahonnan (nemi szerv, borotválkozás arcon), hát nem baj. Akkor a férfiaknak miért nem jó a nő természetesen, hogy mi döntsük el, mit akarunk szőrteleníteni?
Ha valaki meghagyja a lábait szőrösen, ufóként kezelik mind a nők, mind a férfiak.
Úgyis fogok szőrteleníteni a kedvéért meg hogy szép legyek, a lábamon, de szabad szellem vagyok, és ha egyszer nem szőrteleníteni támad kedvem, akor hadd éljem ki magam...
Egyébként epilápnibszoktam indent, karok, lábak, nemi terület, hónalj. És nem fáj egyik se, nem amiatt hagynám abba.
Teljesen megértelek. Az én párom is ilyen mint a tied. Mikor összejöttünk, kijelentette hogy egy nő legyen szőrtelen. Mert ő nem nyúl hozzá olyan csajhoz akinek szőrös ott lent. Igaz, én szőrtelenítek mindenhol tőle függetlenül , de nekem sem engedte volna hogy szőrös maradjak.
Szerintem is azt csinálsz amit akarsz. Ha ki akarod próbálni, hagyd meg egyszer szőrösen. Max ha nem jön be, leszeded.
21L
Azért ez gáz...
"de nekem sem engedte volna hogy szőrös maradjak. " - egy párkapcsolatban nehogy már előírja az egyik a másiknak, hogy mit csináljon, mit ne.
Ha a szőreiddel nem szeret, akkor szerintem nem szeret sehogy se.
"azt mondtam, nem akarok szőrteleníteni"
"Úgyis fogok szőrteleníteni a kedvéért meg hogy szép legyek"
Szerintem nőj fel. Borzasztóan gyerekes viselkedés, hogy dafke mást mondok, mint amit gondolok, csak hogy teszteljem, hogy reagál. Az ilyen viselkedés megöli a kapcsolatot. Ez van. Ez nem a szőrtelenítésről szól, hanem ez egy játszmázás, és ha ebben a kérdésben ezt teszed, akkor nyilván másban is. Az ilyen nőktől pedig menekül minden jóérzésű ember.
(Nőként írom ezt)
Én a helyedben megmondanám neki, hogy ott leszek csak hajlandó szőrteleníteni, ahol ő is! Tehát ha azt akarja, hogy szőrtelenek legyenek a lábaid, akkor borotvája ő is az övéit, ha azt akarja, hogy a nemi szerveden ne legyen szőr, ne legyen az övén sem, és így tovább. Rövid időn belül beleunna, hogy naponta nyaktól lefele a teljes bőrfelületét borotválnia kell, és onnantól kezdve szabad lenne a pálya, maradhatsz szőrös te is! Így az igazságos egy párkapcsolatban. Neki is tennie kell valamit, nem csak neked!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!