Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme együtt maradni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme együtt maradni, olyan emberrel aki?

Figyelt kérdés
Teljesen lenéző. Pl amilyen szakon tanultál az hülyeség,amit dolgozol az nem munka, amit szeretnél majd csinálni az baromság.
2016. jún. 2. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, semmiképpen. Az első pár hónapban "viselkedett", mosrt már megvagy, kilazul... ő ilyen, ilyen is lesz, vagy súlyosabb.
2016. jún. 3. 06:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A végén ez odáig jut majd, hogy csinálsz egy rántott húst és csak azt fogod hallgatni, hogy túl sütötted, nincs rajta elég só, és amúgy se jó húst vettél stb. Az egész életben ilyen lesz, és minden lelkesedést kiöl majd belőled, csak azt veszed majd észre, hogy már BÁRMIbe kezdenél, hallod, hogy mondja a negatív dolgait, úgyhogy inkább nem is csinálsz semmit. Mondjuk akkor meg arra teszi a megjegyzéseket. Nem lesz öröm hazamenni, vagy ha hazaér. Nincs értelme.
2016. jún. 3. 10:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ilyen ember van amúgy.

Nem értem, hogy lehet így élni, ez kinek jó ...

Egy igazi társ felemel, a legjobbat akarja kihozni a másikból.

2016. jún. 3. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Exem ugyan ilyen volt. :)

Az első jó pár hónapban nyilván nem, de aztán szép lassan minden baj volt amit csináltam, mondtam, tettem, vagy nem tettem... nem véletlenül az exem.

2016. jún. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!