Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a legjobb valasztas?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb valasztas? Bov lent.

Figyelt kérdés
Van egy csaj haverom akibe mar regota szerelmes vagyok es mar eddig 3 kaptam "kosarat" nala es ezert inkabb kezdtem lemondani rola mert nem sok eselyem lehet ezekszerint nala.Es 2 hete volt egy koncert es ott megint belezugtam peddig mar kezdtem megint csak barat szintem kozeledni fele meg viselkedni vele.Es most nem tudom hogy mit tegyek.Valaki azt mondta hogy hivjam el valahova es kerdezzem meg tole hogy lenne e nala eselyem.A masik meg azt hogy ez nem jo inkabb nymuljak tovabb.A harmadik meg hogy probaljam valahogy feltekennye tenni es akkor megtudom hogy mi is a helyzet:-??.De nem tudom hogy mek lenne a helyes ha van tanacsotok akkor kerlek irjatok le mert nagyon fontos lenne pontot tenni az i-re.Elore is kosz 16/F
2010. ápr. 11. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Sztem az egy megoldas lenne h ha elhivnad vhova es kerek perec megkerdezned h van eselyed nala, akkor kapsz egy valaszt es kiderul mivan, de az h csak ugy nyomulsz ra nemjo megoldas. Hajra :)
2010. ápr. 11. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!