Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem, ha a nő magasabb fél fejjel?
Ezt igazából csak akkor tudod meg, ha elhívod :)
Esélyed tippelni se tudom, mennyi lehet, hiszen nem ismerem a lányt, de ha komolyan érdekel, egy próbát megér, nem?
De megér.
Nem én vagyok törpe, ő magas inkább.
178 vagyok, izmos testalkat.
Ő 183-187 körül lehet.
Centire mérni egy kapcsolat esélyét... nekem vicces.
Hívd el nyugodtan, ha van közös érdeklős, szimpátia köztetek. Ha neki ez probléma, akkor nem veszítesz vele semmit.
Nekem is volt nálam fél fejjel alacsonyabb párom, és csak néha zavart - pl. mikor felvettem volna egy 2-3 cm-es sarkú cipőt, de nem lehetett, mert már baja volt vele.
De az sokkal kiábrándítóbb volt, mikor Ő rinyált, hogy milyen alacsony, stb. Kb. egy hónap alatt totál kiszerettem emiatt belőle :(
Szóval én azt mondom, hogy soha többé nem kezdek alacsonyabbal, mert én hiába szeretem, ha a 95%-nak kisebbségi komplexusa van, ha magasabb nála a csaj.
Egy normális kapcsolatban semmi jelentősége a magasságnak. Nekem is volt 160 cm alatti barátom, fél fejjel magasabb voltam nála, sose zavart, őt sem. Magassarkút is szerette rajtam, szóval azzal sem volt gondja. Nem foglalkoztunk azzal hogy ki milyen magas mert lényegtelen dolog.
De mivel feltetted ezt a kérdést úgy gondolom téged lehet hogy zavarna... "törpének nézne" <- ha így gondolkodsz az nagyon nem jó kezdet.
Nekem azzal nincs gondom cseppet sem hogy ő magas.
Csak attól félek hogy neki lenne gondja ezzel.
Figyu, felőlem vehet fel magassarkút. Ha őt nem zavarja hogy úgy már egy fejjel magasabb, engem sem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!