Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudom férfinak tekinteni a páromat.
Egyik nap amikor a metrón utaztunk, egy férfi elkezdett engem fogdosni, taperolni valamint sértegetett. A párom, aki mellettem ült nem reagált erre semmit, csak zavartan bámult maga elé, amikor segítségért fordultam hozzá akkor elővette a telefont és azt mondta, hogy "most telefonálok". Végül egy másik férfi utas állította le a fogdosót.
Amikor később megkérdeztem tőle, hogy miért nem védett meg akkor azt mondta, hogy nem akart kötekedni mert az olyan cigányos.
Én legkésőbb másnap leültetném, elmagyaráznám, mit éreztem, és mit érzek most vele kapcsolatban, és szakítanék.
A 165 cm-es exem simán megvédett, mikor egy nála két fejjel nagyobb pasas inzultált egy koncerten, szóval...
A te párod? egy nyámnyila puhafarok, aki simán elnézné, hogy megerőszakolnak pl., de lehet, le is fogna, nehogy őt is megverjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!