Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet fenntartani egy kapcsolatot úgy, hogy ha a pasi csak kb másfél napot van otthon egy héten, mert kint dolgozik?
Szerintem meg egyértelmű.
A párjával szeretne lenni, de a külföldi életet már próbálták - nem ment. A párja szülővárosa tabu a rossz közeg miatt, hiába találna ott ő maga munkát, és a párját ugyanúgy keveset látná.
Az ő városában meg a párja nem talál munkát (gondolom ezért dolgozik külföldön).
Hiányzik neki a párja, vele szeretne lenni, de kissé kilátástalannak látja a helyzetet, főleg hogy pszichésen beteg is lett.
Ezért kíváncsi arra, hogy mégis meddig/hogy lehet így fenntartani egy kapcsolatot, mi lenne a helyes lépés.
KÉRDEZŐ!
Mint írtam, keress fel egy szakembert, és gyógyulj meg, emellett mások tanácsolták, hogy egy részmunkaidős állás is jót tenne.
Emellett beszéljétek meg a párotokkal végre normálisan, hogy mi legyen.
Nem muszáj ám a te városodba hazajönnie, vagy az ő városába elköltözni, vagy neked kiköltözni külföldre.
Országon belül is költözhettek egy másik nagyobb városba, ahol jobbak a munkalehetőségek mindkettőtök számára pl.
Nem vagy szerelmes, ez ilyen egyszerű.
Én másfél évig éltem távkapcsolatban úgy, hogy havonta tudtunk együtt lenni pár napot. De mégis működött!
Nyilván az volt a cél, hogy ne legyen távolság többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!