Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig lehet fenntartani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet fenntartani egy kapcsolatot úgy, hogy ha a pasi csak kb másfél napot van otthon egy héten, mert kint dolgozik?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, tavaly eljegyzett, és közös lakásban is élünk.A 3 év alatt kb a felét úgy éltük le, hogy hol hollandiában volt, hol romániában, hol csak simán belföldön hetelt, most meg ausztriába jár ki. Úgy érzem fárad a kapcsolatunk. Fárad a pénztelenség okozta stressz miatt, hogy nem tudtunk egy albérletből még előre lépni, mert valami mindig volt. Én beteg vagyok fél éve, azóta nem is tudok dolgozni. Megőrülök a saját tehetetlenségemben és romlik a kapcsolatom a folytonos különlét miatt. Nincs más témánk napi szinten a telefonban, mint hogy neki milyen szar napja volt, és hogy én milyen befordult vagyok. Ennyi. Nincsenek közös programok. Hazajön, szombaton délelőtt pihen, én közbe kimosom a cuccait, bevásárolunk, főzünk , eszünk és az este a tévé előtt zajlik, mert fáradt. Vasárnap felkelünk, délelőtt főzünk több félét, hogy tudjon főtt kajákat vinni a következő hétre és délután 3-kor indul is vissza. Nekem meg folyton görcsbe a gyomrom, hogy ez így meddig működhet. Minden héten más a terv, hogy mi legyen. Keressen kint albérletet, és menjek utána, vagy költözzünk az ő szülővárosába ahol csak fele annyi km lenne a hazaút és nekem is több lehetőségem lenne, mert nagy város, de ugyanúgy nem látom hétköznap. Vagy vegyünk egy felújítandó házat itt, ahol most élünk és telepedjünk le itt. Mert ez vidék, olcsóbbak a házak, stb. Mindeközbe tele vagyok kételyekkel a kapcsolatunk stabilságát illetően. Gyereket biztos nem fogok vállalni így, hogy apja nincs. Én is nehezen viselem ezt a sosincs itthon témát, nem még egy gyereket vállalni. Mások hogy bírkóznak meg ilyen helyzetekkel?
2016. jún. 1. 09:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8# valóban ezt igy szó szerint nem írtad, csak azt, hogy igaza van a kérdezőnek, én pedig arra akartam rávilágítani hogy persze mivel ez így nem jó, de neki kéne valamit tenni nem? Hisz konkrétan ő most nem keres semmit Ő írta, hogy az utcára nem mer kimenni. De most is írja, hogy voltak ők már kint együtt és nem ment. Úgyhogy tényleg nem vágom hogy akkor mit akar.
2016. jún. 1. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egyértelmű.

A párjával szeretne lenni, de a külföldi életet már próbálták - nem ment. A párja szülővárosa tabu a rossz közeg miatt, hiába találna ott ő maga munkát, és a párját ugyanúgy keveset látná.

Az ő városában meg a párja nem talál munkát (gondolom ezért dolgozik külföldön).

Hiányzik neki a párja, vele szeretne lenni, de kissé kilátástalannak látja a helyzetet, főleg hogy pszichésen beteg is lett.

Ezért kíváncsi arra, hogy mégis meddig/hogy lehet így fenntartani egy kapcsolatot, mi lenne a helyes lépés.

KÉRDEZŐ!

Mint írtam, keress fel egy szakembert, és gyógyulj meg, emellett mások tanácsolták, hogy egy részmunkaidős állás is jót tenne.

Emellett beszéljétek meg a párotokkal végre normálisan, hogy mi legyen.

Nem muszáj ám a te városodba hazajönnie, vagy az ő városába elköltözni, vagy neked kiköltözni külföldre.

Országon belül is költözhettek egy másik nagyobb városba, ahol jobbak a munkalehetőségek mindkettőtök számára pl.

2016. jún. 1. 13:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy szerelmes, ez ilyen egyszerű.

Én másfél évig éltem távkapcsolatban úgy, hogy havonta tudtunk együtt lenni pár napot. De mégis működött!

Nyilván az volt a cél, hogy ne legyen távolság többé.

2016. jún. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!