Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam neki, hogy én így befejeztem?
Az elég kevés egy kapcsolathoz, hogy te szereted.
én a szomszéd nénit is megkérdezem, ha tudom, hogy valami fontos orvosi dologra ment.
Jó, ha vagy, de ha nem vagy az se baj - valahogy így látja, szerintem.
Szerintem nem kell mondani, majd észreveszi.
Te meg tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy letiltod mindenhol, törlöd a számát, és így nem áll fenn az a veszély, hogy te írj rá "véletlenül".
Ha esetleg még keresne, akkor nézzél rá csodálkozó nagy őzike szemekkel, hogy de hát már szakítottatok, összevesztetek, otthagyott lógva, szó nélkül lelécelt.
Az, hogy ő nem mondja ki, hogy vége, még elég egyértelmű tud lenni, legfeljebb azért keres téged újra, mert pár nap alatt nem talált még új csajt, és kéne egy kis szex. De amint valami nem tetszik neki, újra be fog sértődni, szó nélkül eltűnik, és nyugodj bele, hogy ő is úgy tekint magára, hogy ő most szingli pasi. Magyarán csajozik, ismerkedik, és te megint csak akkor kerülsz képbe, ha áll a dákó, és nincs még meg az utódod.
Tudom, miről beszélek, tapasztalat.
Ne alázd meg magad egy ilyen "kapcsolatban", ahol letesz, felvesz, ahogy neki épp kényelmes.
Most már eltelt egy kis idő, túlvagy a nehezén, ha újra beengeded az életedbe, csak az agóniát nyújtod el.
Ha úgy érzed, hogy nincs senkid, tegyél róla, hogy legyen! Ismerkedj, randizz, és hidd el, mire észbe kapsz, már lesz egy normális pasid, aki nem menekül el napokra az első vita után.
Nyugodt szívvel kimondhatod, hogy vége!
Ez a pasi sosem fog rád figyelni, duzzogni fog egész életébe és neked állandóan a kedvébe kell járnod. Kíméld meg ettől magad és mond hogy viszlát!
Ne legyen kifogás az,hogy de szereted. Tiszteld magad annyira,hogy kilépsz egy olyan kapcsolatból,amiben nem vagy boldog. Egy dolog a szerelem, másik dolog az, ha totális idiótát csinálsz magadból. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!