Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önök milyen extrem dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önök milyen extrem dolgokat csinálltak / vettek páruknak a 18. szülinapjára?

Figyelt kérdés

Párom májusban lesz 18 éves és semmi igazán jó ötletem nincs,h mit is vehetnék neki.Érdekelne,hogy önök mivel lepték meg párukat.

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. ápr. 10. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi hozta lordságodat az emberi lét pöcegödrébe? :D
2010. ápr. 10. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy is sértőnek veszem, ha tegeznek, szóval így kéne lennie minden kérdésnek. Egyből betekintene a komolyság. Sok 13 éves eltűnne innen. :)
2010. ápr. 10. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
en egy ztazast fizettem be kettönkre ,mert igy biztos voltam benne hogy csak az enyem lessz a szülinapjan.hajoval mentünk Becsbe
2010. ápr. 10. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem hagyhatod az "önök"-et és a ti is megfelel, de mindegy, ha még nem történt meg, akkor adás helyett el is vehetsz tőle valamit (remélem érted, hogy mire gondolok) ha nem, akkor pedig vagy vidd el kicsit bulizni (ha nem olyan akkor ne) és szerintem olyat vegyél, ami maradandó emlék, tehát nem olyan, mint pl egy szappan amit elhasználnak, hanem olyat, ami mindig megmarad neki
2010. ápr. 10. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözlöm!

Köszönöm a kérdését!

Az én Párom születésnapja alkalmából egy rendkívül ízletes, már-már pejoratív értelemben is attraktív vacsorán vettünk részt, melyet a klasszicista költők eszméje hatott át, bár maga az étterem inkább a romantika jegyeit képviselte, lol :)!

További kellemes szombat estét kívánok Önnek, és családjának!

Üdvözlettel,

61 százalékos

2010. ápr. 10. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező !

Én páromat egy saját kézzel készített, egyedi gyártású papírrepülő géppel leptem meg, amit egy MC'Donalds nevű elegnáns étteremben adtam át neki, neonfényes vacsora keretében, és meghívtam egy ízletes Bigmac nevezetű étellel is. Bár azóta egyszer sem találkoztunk, biztos vagyok benne, felejthetetlen 18. születésnapot szereztem Neki.

2010. ápr. 10. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!