Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önök milyen extrem dolgokat csinálltak / vettek páruknak a 18. szülinapjára?
Párom májusban lesz 18 éves és semmi igazán jó ötletem nincs,h mit is vehetnék neki.Érdekelne,hogy önök mivel lepték meg párukat.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdvözlöm!
Köszönöm a kérdését!
Az én Párom születésnapja alkalmából egy rendkívül ízletes, már-már pejoratív értelemben is attraktív vacsorán vettünk részt, melyet a klasszicista költők eszméje hatott át, bár maga az étterem inkább a romantika jegyeit képviselte, lol :)!
További kellemes szombat estét kívánok Önnek, és családjának!
Üdvözlettel,
61 százalékos
Tisztelt kérdező !
Én páromat egy saját kézzel készített, egyedi gyártású papírrepülő géppel leptem meg, amit egy MC'Donalds nevű elegnáns étteremben adtam át neki, neonfényes vacsora keretében, és meghívtam egy ízletes Bigmac nevezetű étellel is. Bár azóta egyszer sem találkoztunk, biztos vagyok benne, felejthetetlen 18. születésnapot szereztem Neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!