Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt már szerintem vehetem járásnak nem?
Az eggyik osztálytársnőm aki nem éppen csúnya hanem inkább az átlagos és a szép közötti lányokhoz tartozik az utóbbi időben eléggé jóban lettem vele egész jól elhülyültünk...stb mondhatni kezdtük megismerni egymást és már gyakran puszival váltunk el egymástól,én ilyenkor már kezdtem belészeretni csak nem mertem neki megmondani aztán most a héten osztálykiránduláson mikor iszogattunk és már volt bennünk 1 kis alkohol akkor már volt szájrapuszi is és szerencsére nem utasította vissza aminek nagyon örültem csak arra is gondoltam mi van ha a pia miatt...másnap délelőtt mikor már nem volt bennünk ital akkor láttam rajta hogy közeledhetek "felé" ezt valahogy éreztem a szemében(nehéz így elmagyarázni ezt)végülis nagy bátorságot vettem és megcsókoltam aztán ő is visszacsókolt aminek nagyon örültem:)utána átöleltük egymást és akkor már megmondtam neki hogy szeretem és aminek leginkább örültem hogy ő is ezt mondta nekem utána hogy szeret:)aznap volt nyelves csók is párszor:$ meg átölelés ilyesmik:)azóta még nem kérdeztem meg tőle hogy akkor rendesen együtt vagyunk e vagy szerintetek ezek után ez eggyértelmű?Vagy lehet rákéne kérdeznem?Csak azért mert ő az első lány nekem és nem vagyok még tapasztalt ezekben.
19/F 20/L
szerintem már jártok, vagy nem mondjátok ki..
Mindenképpen keresd fel ezek után, találkozzatok kettesben.. , ne hogy azt higgye h ez csak "ilyen egy napos" kaland volt :)
sokboldogságot(":
az nem vagy nem mondjátok ki, hanem *CSAK nem mondjátok ki
bocsii (:
Köszi:)
Am nem hiszem hogy 1 napos kalandnak hinné ahhoz azért már ismer engem:)És fogunk kettesben is talizni suli után:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!