Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van értelme egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme egy utolsó, szakítás utáni szexhez?

Figyelt kérdés
5ev utan szakítottunk a barátnőm, de a heten meg beszelni fogunk egyszer amikor elviszi a cuccait. Békében szakítottunk, de nem tudom, hogy ez az utolsó szex dolog mennyire kavar a fel bennünket ujra.

2016. máj. 25. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Én szex közben szakítottam vele. Megérte. Addig sosem sikított.
2016. máj. 25. 16:48
 12/17 Titusztitusz ***** válasza:
11-es...Azért ez kicsit morbid lehetett igencsak...És elég lelketlenségre vall...
2016. máj. 25. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Titusztitusz, ez nem az ezotéria.
2016. máj. 25. 17:09
 14/17 Titusztitusz ***** válasza:
13-as...Neked az ezotéria a mániád, vagy mi? Próbáld már magad beleképzelni egy olyan lány helyébe, akit éppen izélés közben világosítanak fel, hogy szakítanak vele...Megy a dolog? Szegény lány...Azt hiszem hogy egy életre kiható sokk érhette...
2016. máj. 25. 17:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyszer volt részem szakítós szexben, nem bántam meg, de nem is nyújtott többet, mint kapcsolatban.
2016. máj. 25. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Viccnek szántam, de nem ment át.
2016. máj. 25. 18:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyikünknek sincs új párja. A sex mindig is jól működött közöttünk, akkor meg miért ne? Keressünk ismeretleneket akik fűvel fával lefekszenek, plussz szedjünk össze valami jó kis betegséget?

Mindenkinek vannak igényei, ha az ember nem sexel flusztrált lesz, nő és férfi egyaránt.

A szakításra rá kb. négy hónapra történt meg, mindketten ki voltunk éhezve, és megtörtént a dolog. Mindketten hatalmasat élveztünk. Azóta már több alkalom is volt, és mindketten élvezzük. Megbeszéltük amíg valamelyikünknek nem lesz új párja addig csináljuk.

2016. máj. 26. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!