Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket zavar, ha egy lánynak karakteres orra van?

Figyelt kérdés
Nekem az a problémám, hogy nem merek kezdeményezni, barátkozni pasikkal, mert tudom, hogy az orrom miatt szóba sem állnának velem vagy leráznának..mivel nagynak találom.meg az is.szemben nem annyira feltűnő, csak oldalról homorú kicsit..és ez nagyon elvesz az önbizalmamból..egyébként szép vagyok, a többiek legalábbis ezt mondják, és hogy karakteressé teszi az arcomat..de engem zavar és meggátol sok mindenben=( Tetszhetek így is egy pasinak? 15/L
2010. ápr. 10. 17:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

nekem szarul esne, ha azt mondanák, karakteressé tesz.. ennyi erővel RUSNYA.

természetesen tetszhetsz.

2010. ápr. 10. 17:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

én kifejezeten szeretem a karakteres arcokat, amibe igen nagy szerepe van az orrnak is! Nem a mérete számít, hanem, hogy mennyire passzol a környezetéez, milyen a formája! :)

ne parázz emiatt

(F/28)

2010. ápr. 10. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

nem az orr a lényeg hanem az összhang te buta :D

persze hogy tetszhetsz pasiknak főleg ha olyanok az adottságaid ahogyan leirtad!

2010. ápr. 10. 17:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy lányon nem az orr a lényeg.

Csak ne legyen rajta féreg.

Szerintem ez senkit nem zavar.

Ezért mással majd nem kavar.

Szeretnek majd, ez nem gond.

Legalább is azt ne mondd!

Nem tökéletes senki!!!!

Nem kell erre mérget venni.

Van esélyed így is úgy is.

Jár neked érte a kiss.

2010. ápr. 10. 17:27
 5/17 A kérdező kommentje:
bocsi félreírtam..nem, ők nem mondják, h karakteressé teszi az arcomat ..csak én így gondolom..és nem tudom milyen lenne ha mondjuk pár év múlva megműtettném..az arcom is változna..és lehet, már nem lenne olyan "karakteres" v hogy mondjam:D köszönöm az eddigi hozzászólásokat egyébként, megnyugtató:))) az utolsó vers..az se rosszxD
2010. ápr. 10. 17:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok megint!

így látatlanban nem eldönthető a dolog, de 90%, hogy a műtét rossz ötlet lenne, ne is agyalj ezen, sőt az egészen, itt a tavasz menj pasizni inkább! :)

2010. ápr. 10. 17:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már most mondom, hogy semmi baj nincs az orroddal. ha egy fiú értelmes és szeret téged, akkor nem az orrodért fog szeretni vagy éppen elhagyni. Nyugiii. :)
2010. ápr. 10. 18:34
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ez jól esik és tényleg megnyugtat!:) igazatok van egyébként!!:)
2010. ápr. 10. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem pisze orrom van ahhoz képest 2 éve együtt vagyok a barátnőmmel .. és azt hittem soha sem találok egy szép barátnőt aki igazán szeret... 18/f
2010. ápr. 10. 20:24
 10/17 A kérdező kommentje:
:) sok boldogságot nektek!!:))
2010. ápr. 10. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!