Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom mindig felhozza ha épp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mindig felhozza ha épp híztam egy kicsit, vagy ha lejjebb ment a fenekem. Ezáltal semmi önbizalmam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt és nagyon fáj, hogy már mikor mesztelen vagyok szégyellem hogy nincs nagy mellem (szilikon a mindene) és hogy kicsit híztam hasra és ha ülök akkor látszik, nekem lejjebb ment és állandóan felhozza meg nézi hosszasan aztán zavarba jön és zavarába nevet.. semmi önbizalmam úgy érzem gnóm vagyok, mert állítólag építő jelleggel mondja hogy ne legyen rosszabb, hát nekem nem úgy tűnik nem így kéne, hogy elkezd vizslatni és fikázni.. hanem aztmondja ne pékségezzünk stb szerintem..
2016. máj. 24. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon bunkó ez a pasi. Hidd el, hogy jobbat érdemelsz, és hidd el, hogy találsz is.

Ezt ki kéne penderíteni, aztán a puffadt hasával probáljon szilikonos, kondis nőt felszedni, de úgy sem fog.

Nem érdemel meg téged.

2016. máj. 25. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Szakitsatok, egyszeruen nem illetek ossze, bar a kedves parod szerintem senkivel sem. Ha a sporttal tervez penzt keresni, gondolom egy ido utan a fitnessmodell lanyok is eszreveszik.

Jol ertem, testepito? Sok testepitonek nagy hasa van, a koksz miatt.

Egyebkent kicsit ambivalens erzeseim vannak, mert egyreszt a parod iszonyatosan bunko, es nyilvan ha nem tetszel neki, minek jottetek ossze, masreszt viszont szamomra, nokent, epp az a noideal, mint a parod szamara. Terhesseg alatt nincs dupla etvagy, nem kotelezo 20 kilot hizni, ezt zarojelben megjegyeznem.

En edzek, szeretnem megcsinaltatni a melleim, viszont nem dietazom folyamatosan, altalaban tel vegere van rajtam 1-2 kg plusz. Utalom magam erte, es mig le nem megy borzasztoan erzem magam, de enni meg nagyon szeretek:D Az en baratom testepito, es hidd el, nem ez a normalis hozzaallas:) soha egy rossz szava nem volt hozzam, probal ilyenkor is lelket onteni belem, neki is a szilikon mell tetszik, de tudja, hogy ez mar csak anyagiak kerdese, igy turelmesen var.

A te parodnak egy fitnessmodell sem tudna megfelelni sajnos, mert tul sokat hisz magarol. Es az ilyenek miatt vannak az altalanositasok, pedig ebben a sportban az igazi "nagyok" alazatosak, megertoek, es kedvesek, nem utolso sorban pedig imadjak a felesegeiket.

Meg annyit hozzatennek a stria kerdeshez, hogy nekem van a fenekemen, fogyas-izmosodas miatt, illetve a melleimen is. De a baratomnak is van a honaljanal, mivel ahogy nott a melle/valla/bicepsze, ott elszakadt a bor.

Ne hagyd, hogy leepitse az onbizalmad, ha te sajat magadnak nem tetszel, akkor tegyel ellene, a lenyeg, hogy jol erezd magad a borodben.

2016. máj. 25. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!