Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mindig felhozza ha épp híztam egy kicsit, vagy ha lejjebb ment a fenekem. Ezáltal semmi önbizalmam. Mit tegyek?
Nagyon bunkó ez a pasi. Hidd el, hogy jobbat érdemelsz, és hidd el, hogy találsz is.
Ezt ki kéne penderíteni, aztán a puffadt hasával probáljon szilikonos, kondis nőt felszedni, de úgy sem fog.
Nem érdemel meg téged.
Szakitsatok, egyszeruen nem illetek ossze, bar a kedves parod szerintem senkivel sem. Ha a sporttal tervez penzt keresni, gondolom egy ido utan a fitnessmodell lanyok is eszreveszik.
Jol ertem, testepito? Sok testepitonek nagy hasa van, a koksz miatt.
Egyebkent kicsit ambivalens erzeseim vannak, mert egyreszt a parod iszonyatosan bunko, es nyilvan ha nem tetszel neki, minek jottetek ossze, masreszt viszont szamomra, nokent, epp az a noideal, mint a parod szamara. Terhesseg alatt nincs dupla etvagy, nem kotelezo 20 kilot hizni, ezt zarojelben megjegyeznem.
En edzek, szeretnem megcsinaltatni a melleim, viszont nem dietazom folyamatosan, altalaban tel vegere van rajtam 1-2 kg plusz. Utalom magam erte, es mig le nem megy borzasztoan erzem magam, de enni meg nagyon szeretek:D Az en baratom testepito, es hidd el, nem ez a normalis hozzaallas:) soha egy rossz szava nem volt hozzam, probal ilyenkor is lelket onteni belem, neki is a szilikon mell tetszik, de tudja, hogy ez mar csak anyagiak kerdese, igy turelmesen var.
A te parodnak egy fitnessmodell sem tudna megfelelni sajnos, mert tul sokat hisz magarol. Es az ilyenek miatt vannak az altalanositasok, pedig ebben a sportban az igazi "nagyok" alazatosak, megertoek, es kedvesek, nem utolso sorban pedig imadjak a felesegeiket.
Meg annyit hozzatennek a stria kerdeshez, hogy nekem van a fenekemen, fogyas-izmosodas miatt, illetve a melleimen is. De a baratomnak is van a honaljanal, mivel ahogy nott a melle/valla/bicepsze, ott elszakadt a bor.
Ne hagyd, hogy leepitse az onbizalmad, ha te sajat magadnak nem tetszel, akkor tegyel ellene, a lenyeg, hogy jol erezd magad a borodben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!