Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom facebookon ismerkedik más nőkkel mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megkattam a telefonjaba, ahogy más nőknek írogat, szinte szebben beszél velem mit velük. Egyszer már lebukott és azt mkndta h miért zavar mikor minden idejét velem tölti és nem csal meg. De akkor megigerte, hogy nem lesz ilyen többet. Nem tudom mit tehetnek!2016. máj. 24. 00:32
11/23 anonim válasza:
Nem is a barátod. Csak te hiszed azt.
12/23 anonim válasza:
Te meg ismerkedj más pasikkal és szólj neki, ha találtál jobbat.
13/23 anonim válasza:
"Nem csal meg, de rafkós, hogy szakítás esetén legyen egy tartalék."
Bocs, de nekem csak ez jutott az eszembe.
Ha beszélget más emberekkel, még nem lenne probléma, de ismerkedni, az is más.
14/23 anonim válasza:
Más nőknek udvarol. Neked meg már nem. Egyértelmű mi a helyzet.
16/23 anonim válasza:
Kuka. Nem élvezi a kapcsolatotokat, csak azért van veled, mert még nem talált jobbat. Tapasztalat.
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azthiszem tudom mi a teendőm.
2016. máj. 24. 09:54
18/23 anonim válasza:
Legyen már önbecsülésed! Kell ez neked? Kapnál jobbat is. Ő meg menjen amerre akar. Ne aláztasd meg magad.
19/23 anonim válasza:
Megígérte, hogy abbahagyja, de nem tartja be... hát ez nálam piros lap - bármiről is volna szó.
De ha meg társkeresésről, akkor főleg, és azonnal.
20/23 Sunshinedoll válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy ott hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!