Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem illünk össze a barátommal?
Tényleg szoktunk néha iszogatni, olyankor sokkal oldottabbak vagyunk mindketten, viszont ebből nem szabad rendszer csinálni, az már rég rossz, ha csak így meg, szeretném, ha menne alkohol nélkül is. :(
Igen amúgy, vannak dolgok, amiket mondanék neki, de valami meggátol abban, hogy tényleg ki is mondjam.
Én mindig adok magamnak időt.
Ha barátkozom, szükségem van elég időre, hogy fel tudjak teljesen szabadulni. Imádok beszélni, mégis vannak dolgok, akikkel nem lehet mindent.
A barátommal már nem így van, persze ez vele is hónapokig így volt.
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy félsz kimondani dolgokat, mivel nem tudod mit reagálna, mert még nem ismerted ki.
Nekem akkor bizalmas számomra egy személy, mikor már ismerem annyira, hogy tudom, nem ítélkezik felettem.
3 hónap nem sok idő. Beszélgetni lehet egy idegennel is, viszont elmélyülve, bizonytalanság és gátak nélkül én csak olyannal tudok, akit már jól kiismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!