Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

18/L vagyok,van pár éve egy nagyon jó barátnőm,aki után annyira nem érdeklődtek a fiúk,nekem volt 1-2 barátom az évek során.

Közben a barátnőm megismerkedett egy sráccal barát szinten,és örült,hogy van egy srác akivel ilyen jó barátok lettek.

Közben ez a fiú érdeklődni kezdett irántam,szintén barátság szinten,és találkoztunk is,ám amikor ezt a barátnőm megtudta kiborult és azóta nem beszél velem..mit tegyek?

2016. máj. 20. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
mond el neki, hogy csakis barátság van köztetek
2016. máj. 20. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyilván nem csak barátságot akart volna a sráctól.

Elvileg barátnők vagytok, komolyan nem szoktatok ilyesmikről beszélgetni?

2016. máj. 20. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Na persze 18 eves lanyokkal csak baratkozni akaro fiu.. A 18 eves lanyokkal nem akar senki baratkozni, csak szexet vagy kapcsolatot.
2016. máj. 20. 12:30
 4/5 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak,kérdezgettem és azt mondta hogy jaj neki dehogy tetszik,még máig azt állítja..

Harmadiknak meg üzenem,nekem is van fiúbarátom és érdekes módon ha egy szobában vagyunk sem taperol le,mivel BARÁT.Sajnálom hogy neked ilyen felfogásod van,hogy nem lehetne másként tekinteni egy 18 éves lányra,és nem mindenki rib.nc amugy..:D

2016. máj. 21. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért is ne lehetne barátkozni, bárkivel. Én 18-25 közötti lányok között élek, de nemigen jut eszembe a szex.

A barátnőd füllent, nyilván ő többet várt attól a barátkozástól, de hát, ha a fiú meg nem - akkor rá lehetne éppen dühös, nem rád.

Ha esetleg ezt el tudnád magyarázni neki, helyreállhatna a barátnőség, ha nem, akkor nincs mit tenned.

2016. máj. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!