Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 40 éves ferfiként rengeteg tartozással a hátam mögött, egzisztencia nélkül találok jó csajt ha virtuálisan keresgélek?
Figyelt kérdés
Van egy gyermekem, sok tartozásom... Nincs saját lakásom, az exemnél lakok társalbérletben. Sok mindenbe belebuktam már az évek során de most új életet akarok kezdeni..
Van esélyem ha magas , fiatalos pasi vagyok?
Vagy előbb fel kell építenem az életem mert a mai nőknek csak a pénz számít???
2016. máj. 19. 17:08
11/11 anonim válasza:
Ha magas vagy, fiatalos, és emellé nem ronda, akkor alkalmi kapcsolatra biztos találsz jó nőt. Komolyra kizárt. A jónőség nem két fillérbe kerül, és egy ilyen nő olyan férfit keres, aki mellett nem kell az igényeiből leadnia - ha nem is eltartatja magát, de olyat nem akar, aki anyagilag lehúzza,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!