Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik valaki, pedig kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik valaki, pedig kapcsolatban vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt, az utóbbi időben eléggé el lettem hanyagolva, a párom egyedül jár szórakozni, sokszor fogalmam sincs hol van és kivel.

Sajnos megtetszett valaki, akivel már első látásra szimpatizáltam, de igazán nem foglalkoztam vele. Aztán mesélték, hogy tetszem neki, és hát...

Kerülöm az illetőt, sőt szándékosan nem vagyol túl kedves vele. Soha nem lennék képes megcsalni a páromat,bármilyen rossz a helyzet jelenleg. Szégyellem magam az érzéseim miatt és nagyon küzdök ellenük, de elég nehéz, mivel szinte minden nap látom az illetőt. Valaki volt már hasonló helyzetben?

2016. máj. 17. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ja, voltam ilyen helyzetben, csak én lettem volna a szerető, de nem akartam, hogy velem csalja a feleségét. Nem jó a házasságuk. Ezt mérlegelned kell, kivel akarsz lenni, melyik érdekel jobban. Ne kapkodd el a döntést, de a langyos víz, kihűl hamar és lehet, hogy boldogabb lennél mással.
2016. máj. 17. 22:48
 12/16 Költőnő? ***** válasza:
Műszálas leszel őszintének lenni vele a fejlődés érdekében. Ha tudtok érte tenni egyenlő arányban; tegyétek meg. Ha nem;el kell egymást engedni. Ennek így jelen formájában már értelme nincs es csak rosszabb lesz.
2016. máj. 18. 05:25
 13/16 Költőnő? ***** válasza:
Muszáj leszel *
2016. máj. 18. 06:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Másik nézőpont? Miért jár egyedül szórakozni? Miért titkolózik? Miért pont most jöttek ezek az érzések benned?

Talán ő is ezt érzi nem gondolod? Talán ő nem lesz annyira megfontolt (vagy inkább határozatlan), mint te? Vagy simán felrúgja majd a kapcsolatot tiszteletlen módon?

Ki kell hogy ábrándítsam a népet, de 4 év az pont több annál, amennyit két ember egymáshoz való. Hozzáteszem fiatalon. Amikor annyi minden változik még az emberben. Suli, munka, másik munka, leválás, külön költözés, összeköltözés, önellátás, új barátok, új hobbik, stb. Minden kicsit megváltoztatja a két embert. És nem feltétlen egy irányba.

2016. máj. 18. 13:21
 15/16 anonim ***** válasza:

fene a nagy kurhva szerencsédet, lennék én annak a csávónak a helyébe!

hogy az a himbálózó szűzmáriáját azt a fészkes fenerakó nádlábú bibircsókos szőrhasú csipogós terinetjét!

2016. máj. 18. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Ebből félrekúrás lesz hamarosan...
2016. máj. 20. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!