Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm rá van szállva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm rá van szállva a pasimra! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régebben neki is tetszett de már azt hittem túl van rajta. De elhívja moziba stb. Engem is hívott moziba a barátom, mert cska úgy megy el ha én is... Elmenjek vagy ne? Mit csináljak?
2010. ápr. 9. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
ne menj el. mond meg, válasszon. vagy a barátnőd, vagy te.
2010. ápr. 9. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gáz.A kis ribit zárd ki az életedből, csak elárulna.Mi ez már,hogy a Te pasiddal ő megy moziba.Még a pasit is otthagynám, ha elmenne vele.
2010. ápr. 9. 18:40
 3/9 A kérdező kommentje:
de a pasim azt mondta hogy CSAK úgy megy el ha én is megyek-
2010. ápr. 9. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát még szép a pasidtól hogy elmondta neked és hogy nélküled nem megy. De én a "barátnőmet" tuti kiosztanám. Micsoda dolog az ilyen??? Barátnak nevezi magát??? Más barátnő azon fáradozik hogy lelkileg oké legyen a másik,nem hogy még ő csinálja a problémát!!
2010. ápr. 9. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:

egy mozi még nem a világ..nincs rá kiírva,

"ha egy fiú és lány kilép eme mozi ajtaján,akkor már megcsalták párjukat"..ez csak egy szokás hogy a lányokkal moziban randiznak stb. ,és te ettől félsz igazából.. :D

és ha a barátosnéd elhívja moziba abból nem kell kombinálni..:D én pl. sokszor voltam moziba fiúval..

és barátok,haverok voltunk csak..de csak azért mentem velük..mert nem volt kedvem egy "nyafogos csajos délutánhoz",és csak ökörködtünk...ennyi :D

ha akarsz menj..ne agyalgass annyit...:D

2010. ápr. 9. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
19:27-esnek: de bejön neki a pasi, és ő valószínűleg nem ökörködni menne, hanem a pasira akarna rászállni. Egyébként igen, oszd ki a kis k.rvát, a pasiddal viszont ne bunkózz, mert ő korrektül viselkedett.
2010. ápr. 9. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Íííígy van, és kösz, hogy egyetértesz!!

Hát persze, nyilván nem azért hívja a csajszokám moziba, mert félni fog horrorfilm közben...:S

2010. ápr. 9. 20:19
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. ápr. 9. 20:22
 9/9 anonim válasza:
Szerintem a barátnőddel kéne beszélni
2010. ápr. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!