Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi, kéthavi szex?

Figyelt kérdés

Mindketten húszas éveink végén járunk, majd tíz éve vagyunk együtt.

Az utóbbi másfél évben azonban csupán havonta, kéthavonta egyszer szexelünk maximum, ami nekem természetesen nagyon kevés.

Hiányzik belőle a szenvedély és a romantika, de azt mondja, nagyon szeret.

Mit tehetnék?

2016. máj. 16. 17:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. ha valaki gondolja, szívesen beszélgetek a "sorstársakkal".

elutasít, nincs kedve, fáradt, ne haragudjak de nem kívánja, de nem velem van a baj stb. stb.

2016. máj. 19. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Havi, kéthavi egyszer??????Az nagyon kevés!!! Gyereketek sincs még? Testvéri szeretetben fogjátok leélni at életeteket? Gondolkozz!
2016. máj. 22. 22:09
 13/19 anonim ***** válasza:
2016. máj. 22. 23:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Megunta veled a szexet. Persze lehet még ezer dolog a háttérben. Beszéld ezt meg vele, és ha a hozzáállása is olyan, hogy nem is akar foglalkozni a dologgal, nem is akarja megoldani, akkor elérkeztetek a kapcsolat végéhez.
2016. máj. 22. 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:
"azt mondja, nagyon szeret." - és mit csinál? nem szeret.
2016. máj. 23. 06:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Sose azzal foglalkozz, hogy mit mond a másik, hanem azzal, hogy valójában mit csinál, hogyan áll hozzá, hogyan viselkedik.
2016. máj. 23. 07:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Ezerszer próbáltuk megbeszélni. Nincsen még gyermekünk, nem tudom, akkor mi lenne...

Mindent megpróbáltam, tényleg mindent...

2016. máj. 23. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
#4 akkor fejtsd ki hogy pontosan milyen választ vársz, és akkor olyat írok. :)
2016. máj. 31. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekünk ís ez volt szakítás előtt, 4 év után.

Én már nem szerettem, nem kívántam.

Lehet nála is ez van, vagy fáradt, vahy szeretője van stb.

Vagy csak egy kis izgalom hiányzik. Nyalincs bele a fenekébe vagy valami.

2016. jún. 1. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!