Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mit jelent, mire utal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, mire utal, ha egy férfi fejéhez vágom a velem elkövetett hibáit, de egyszerűen csak megy előre, nem akarja hallani mit mondok neki? Csak azt mondogatja "hagyj békén".

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 05:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10: Az valószínű, látod. Látogassatok meg egy JÓ pszichológust ketten, hátha ott meg tudjátok beszélni a dolgokat, segítséggel.
2016. máj. 16. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Igen, lehet lelki beteg és depressziós. De te egy gennyláda vagy basszus. Azért embertársaddal így viselkedni, még csak egy havernak se lenne szabad sértésekkel szembesíteni, hát még ha barátok is vagytok vagy több. Te sem vagy jó ember, nehogy azt hidd. Ezt meg lehetne oldani normálisan is, de látszik hogy érzéketlen tuskó vagy kisasszony
2016. máj. 16. 10:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Ő kezdett el engem sértegetni és lenézően, megalázóan beszélni velem.
2016. máj. 16. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:

ha szeretnéd is tudatni, hogy neked valami nem esik jól, annak semmi képpen sem az a módja, hogy fejéhez vágod a hibáit. Ezt egy egészséges férfi egy nőtől így nem fogadja el. A STÍLUS a probléma. Így jó, hogy meg sem hallgat. Nem kell egymással így beszélni. Azért mondta, hogy ne beszélj hozzá, mert lehet közben annyira verted ki nála az ugatásoddal a biztosítékot, hogy érezte, hogy vagy alpári módon leugatja a fejed, vagy akár meg is üt, és ezt szerette volna megelőzni azzal, hogy hagyd abba, amit csinálsz.

Értem, hogy először ő volt a bunkó, de ezt így, akkor sem hatékony elintézni. Látod, hogy nem lett jó eredménye.

2016. máj. 16. 11:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem érted. Nekem az esett borzasztó rosszul hogy először teljesen normálisan higgadtan beszéltem hozzá hogy mi a bajom mit érzek mit gondolok. Normális emberi hangon. Utána ö felkapta a vizet elkezdett velem arrogáns lenéző stílusban beszélni mert felhoztam egy olyan dolgot normális stílusban és hangnemBen ami már régóta aggaszt erre neki pont ez volt a gyenge pontja ez a dolog.
2016. máj. 16. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem beszél a problémákról nem hajlandó mindig elhesegeti azokat." - nekem az exem volt ilyen... a nagy hallgatásai. Mondtam neki, hogy nem tudom ám, miről hallgat.

nem lehet rendes kapcsolat egy ilyen emberrel, képzeld, ah igazán bajba kerül, vagy kerülsz, azt se tudod, számíthatsz-e rá?

Én azért bírtam olyan sokáig vele, vagy hát inkább mellet, mert voltak már kisgyerekeink.

Te ne várd ezt meg!

2016. máj. 16. 12:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Szeretem őt nagyon, ő jó ember, csak beteg lelkileg. Nem beszélünk most sem, nem is találkoztunk. De szerintem már többet nem is fogunk mert biztos vagyok benne hogy szakított. Azt mondta, nem akar tőlem semmit. Borzasztó lelkiismeret-furdalásom van. Főleg ha nem segíthetek neki.
2016. máj. 16. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!