Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapok soha ajándékot?
Csak én fogok ki ilyen pasikat?
Se szülinap,se névnap,se karácsony,soha nem kapok ajándékot a páromtól.Nem kell nagy dologra gondolni,egy csokinak is örülnék,de mindig csak azt hallgatom,hogy "venni akartam,de..."
Az exem is ilyen volt.
Nem értem,nálunk a családban ez alap volt mindig!
Jó a kérdés,csak te fogsz ki ilyeneket valószínűleg.
Nekem most van egy csaj akivel munka ügyben találkozunk néha,igazából jókat beszélgetünk és baráti a viszony.
Sokat segített, és ezért múltkor vittem neki egy virágot,hálából amiért segített és kedves volt velem.
24/F
Mint írtam is,nálunk a családban ez alap!
Persze hogy szoktam venni!
Az én mostani párom is ilyen.., annak ellenère ,hogy én mindig meglepem őt.És pontosan úgy van, ahogy az utolsó hozzászóló is írta, smucig. Magának egyfolytában vesz valamit, mint valami gyerek, ráadáusul neten.Tehát folyamatosan kapja a kis csomagocskáit postán.Nincs olyan hét, hogy ne kapna!
Én még nem szóltam neki, hogy mennyire rosszul esik, hogy legalább a szülinapomon gondolhat a rám, vagy valentin napra egy szàl virág.-mert nekem kínos.
A születésnap nem védhetô, de pl. névnapot nem mindenhol szokás ünnepelni, szóval az simán benne lehet a pakliban, hogy egy pasi egyszerûen olyan családban nôtt fel, ahol ez nem szokás, és ezért fel sem merül benne, hogy neki tudnia kéne a te névnapodat, és olyankor még akár ajándékot is venni.
Karácsonyt se feltétlenül ünnepel mindenki (ha pl. nem keresztények, akkor simán elképzelhetô), de ott azért nehezebb elképzelni, hogy ne legyen tisztában, hogy ilyenkor szokás balami ajándékot adni.
"Én még nem szóltam neki, hogy mennyire rosszul esik, hogy legalább a szülinapomon gondolhat a rám, vagy valentin napra egy szàl virág.-mert nekem kínos."
Mert végsô soron minek is ôszintén kommunikálni egy párkapcsolarban, az csak a hülyéknek való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!