Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs rám ideje. Ez normális?
A brátommal lassan 4 éve vagyunk együtt. Eddig minden jól működött, de aztán jött az egyetem. Ő másodéves én elsős két külön egyetemen. Az utóbbi pár hónapban alig van rám ideje, hétközben pár percet beszélünk mert ő tanul vagy fáradt. Rz még rendben is lenne,de a hétvégék sem jobbak...vagy ő jön vagy én megyek de akkor is tanul,semmi érdemlegeset nem csinálunk...igen, nekem is kell tnulnom, de rá mindig van időm. Az ő kifogása az , hogy nekem kevesebbet kell tanulni és hogy "tudhattad volna hogy ez lesz"
Szerintetek én reagálom túl a dolgot? Már nem tudom mit csináljak, ez a legrosszabb, mintha egyedül lennék már, de közben meg egy 4éves kapcsolatról beszélünk...
Vélemények?
Hát, ha hónapok óta tart akkor ennek se vizsgákhoz, de a tanuláshoz nincs köze.
Ne értékeld túl a 4 évet, jobb, ha csak ennyit veszítesz, mint,ha jövőre 5-öt.
Nem szeret már.
Normálisnak, lehet normális. Hogy megéri e, azt neked kell érezned.
Egy kapcsolat sokszor szól a kompromisszumokról. Ha képes vagy rá, akkor ebből még bármi lehet. Ha nem és nem bírod tovább elviselni a dolgot, akkor valószínűleg vége lesz. Szerintem várd meg, hogy lemenjen a vizsgaidőszak és kiderül, hogy tényleg csak a tanulás miatt van e a dolog.
Gépészmérnöknek tanulok, de kb. én is így vagyok. Szorgalmi 3. hetétől a vizsgaidőszak végéig heti legalább min. 1 zh és mellette beadandó. 2 hetente találkozom a barátnőmmel, mert akkor tudok hazamenni, de akkor együtt töltünk legalább egy délutánt. Felfogta, feldolgozta, elviseli. Nyáron pedig lemegyünk egy hétre a Balatonra, egymásnál alvás meg hasonlók, szóval akkor normálisan együtt tudunk lenni. Kompromisszumot kötött.
Most érettségizik és tiszta idegbeteg. Nyugtatom, nem akadok ki rá, jobban figyelek rá. Én is kompromisszumot kötöttem.
Igazából az esetek többségében, amikor nem ideális minden, ebből áll egy kapcsolat.
A 10-es válasz, pedig a legviccesebb, amit ma olvastam.
Nehogy odajussunk már, hogy az egyetem az 5 év szerelem és szexmentességet jelent.
Világosan megírta a kérdező is, hogy az elmúlt pár hónapban ilyen a pasi... az őszi félévet még bírta e szerint.
"vagy tanul, vagy fáradt" - aki huszonéves fiúként fáradt a barátnőjéhez.... ugggyan már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!