Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok beszélgetni? Mikor még csak haverok vagyunk egy pasival akkor tök kötetlenül, lazán és sokat tudok velük beszélgetni.
Figyelt kérdés
De ha netalántán összejönnénk akkor viszont már nem. Mindig azon izgulok h mit mondok, és h ne mondjak hülyeséget v h ne fárasszam le. Mitől lehet ez?
L21
2010. ápr. 9. 08:11
1/5 anonim válasza:
Attól, hogy gátlásos vagy. De kezdésnek mondjuk ajánlanám, hogy mondd el annak a szerencsétlennek aki összejön veled, hogy neked ilyen deffekted van, akkor legalább nem hiszi azt, hogy egy unalmas csöndes p*csa vagy. Aztán talán ha oldódsz akkor újra meg tudsz szólalni...
2/5 anonim válasza:
Mivel azzal a kötetlen, és laza csajjal jön össze, aki alapból is vagy, szerintem nem kéne változtatnod. Lökd továbbra is a hülyeséget, hidd el, ha így kedvelt meg, akkor ezzel csak mégjobba nmagadba tudod bolondítani. Másképp meg pofára esik az illető, hogy huh, összejöttem egy tök laza csajjal, erre meg kiderül, hogy fabula?
3/5 Andrewka válasza:
Másodiknak van igaza. Azért jön össze veled mert olyannak ismert meg amilyen vagy. Úgyhogy attól még h összejössz vele ne akarj megváltozni. Én jártam így egy lánnyal. Én is bírom a nagy dumás, vicces, laza csajokat. Ilyen volt egy lány is, de az első csók után alig mert megszólalni, abszolut elveszítette azt a vidám felszabadultságát, vége is lett a dolognak rövid úton.
22/f
4/5 anonim válasza:
Néhány kapcsolat után, amikor rájössz hogy nincs mitől tartanod, és ha megnő az önbizalmad, teljesen elfogadod magad, akkor meg fog szűnni
22F
5/5 anonim válasza:
Nyilván más, ha már jártok. Félsz mit mondasz, mert bármiféle következménye lehet. : D De nem kell, add magad, nem véletlenül veled jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!