Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ahol gyerekek vannak, ott maradjanak együtt a szülők akkor is, ha rossz a kapcsolatuk és már szinte csak gazdasági közösséget alkotnak?
Nem csak tányérdobálós kapcsolatok vannak ám,a felek egy elhidegült kapcsolatban is lehetnek emberségesek egymáshoz.
Én azt mondom a gyerekek miatt együtt kell maradni ameddig csak lehetséges teljesítve a korábban vállalt kötelezettséget.
#7: AKkor a szülők éljenek együtt boldogtalanul/nyílt kapcsolatban 10+ évig?
Egy boldogtalan szülő szerinted milyen gyereket fog nevelni?
Ez már réges régen is úgy volt, hogy gyerekek miatt nem szabad együtt maradni. A legrosszabb ötlet a legrosszabb tett amit elkövethenek a szülők.
Egymással szemben és a gyerekekkel szemben is. biztos lesz olyan, hogy a gyerekek valamelyik felet nem fogják túlzottan szeretni ezért.
De ebbe te is, ti is belefásultok, ha együtt maradtok egy boldogtalan kapcsolatban, a gyerekek úgy is el fognak menni, előbb vagy utóbb nekik is lesz családjuk és az lesz nekik a fontos. De időbvel ők is megértik majd.
Nem értek egyet abban, hogy ha "csak" elhidegültek a felek, akkor együtt kell maradni.
1. Az elhidegülés sokszor az első stádium, utána jön a többi
2. Egy frusztrált, elégedetlen ember nem tud jó szülőként funkcionálni
3. Milyen párkapcsolati mintát lát így a gyerek? Én nem szerettem volna, ha felnőttként ő is így él!
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elváltam. Lányommal azóta olyan meghitt a kapcsolatom, mint még soha. És az új párom lett számára a "kapcsolati minta". Tőle meg azt látja, amit az apjától nem: hogy tisztelettel és szeretettel bánik velem. Már ő is elvárja, hogy egy fiú tudjon udvarolni, hozzon neki virágot, a konliktusokat higgadtan beszéljék meg, stb. Ezeket pedig a mostani kapcsolatomban leste el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!