Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ha valaki összejön az osztálytársával? Nem ciki vagy tök normális? 17F
Szerintem igazi, erős érzelmek esetén annyira mindegy, hogy osztálytárs az illető, vagy sem.
Azok a dumák meg, hogy "megunjátok egymást, mert minden nap együtt vagytok"...hát, én nem tudom, azoknak akik ezt írják ellenérvként, milyen kapcsolataik voltak, vagy milyen van most, de én imádok együtt lenni a barátommal és gyakorlatilag együtt is vagyunk szinte minden nap, pedig ő dolgozik, én megtanulok. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy a mindennapi együttlét nem "osztálytársak vagyunk" dolog függvénye (normális esetben). Jó, természetesen fontos némi külön töltött idő is, de ezt ugyanúgy meg lehet oldani, ha egy osztályba jártok. Például szünetekben nem muszáj egymás s*ggében lenni, te a haverjaiddal, ő a barátnőivel. Az meg, hogy tanórán együtt vagytok, azért nem ugyanaz, mintha rendesen együtt lennétek, mert (elvileg) nem egymásra figyeltek, hanem az órára. Úgyhogy nem értem, mi is itt a probléma. És hogy a többiek mit gondolnak, ki a * érdekel? Ne legyél már birka! (bocsi, jobban nem tudtam kifejezni magam). L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!