Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Berúgott a párom. Verjem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Berúgott a párom. Verjem meg reggel a sodrófával?

Figyelt kérdés

Elment egy haverjának a születésnapjára és jobban berúgott, mint az ünnepelt, most meg itt beszéli félálomban a hülyeségeket.

Verjem el?

2016. máj. 10. 01:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
verd el jól,biztos emlékezni fog,de a tuti,ha kiütöd minimum az egyik fogát.
2016. máj. 10. 07:46
 12/35 anonim válasza:
nem kell a sodrófa,hoztam haza tésztát...
2016. máj. 10. 07:48
 13/35 anonim ***** válasza:
76%
Berúgott, kirúgod. A sodrófa érték, ne tedd tönkre.
2016. máj. 10. 08:06
 14/35 anonim ***** válasza:
55%
Ha már a konyhába mész, inkább főzz és mosogass, mit lustálkodsz? Egy után aludni, asszony?! Csett-csett!
2016. máj. 10. 08:32
 15/35 anonim ***** válasza:
22%
Elverni??? Csak nehogy magához térjen,és ő verjen el téged. Mert akkor meg azért fogsz itt picsogni,hogy az "uram,megvert,hagyjam el"???
2016. máj. 10. 08:33
 16/35 anonim ***** válasza:
81%
Ez tuti hogy troll kèrdès :D èn egyszer ütöttem meg nagyon a fèrjemet ezèrt másnapra feldagadt az arca hát nem győztem bocsánatot kèrni.. Azèrt mert úgy ment el egy másik városba hogy siet haza èn meg akkor 6 hetes terhes voltam ès hát a hormonok ugye :D reggel korán elment, megigèrte hogy siet haza dèlutánra itt lesz. Hivogatom hivogatom nem veszi fel vagy 50x hivtam ès semmi. Azt hittem valami baj van mert nagyon meleg volt ès azt hittem rosszul lett mert van egy betegsège kiskora óta ès amiatt is aggodtam. Na meg bevèreztem egy kicsit :( ès jó lett volna ha itthon van velem mert veszèlyeztetett terhes voltam. Este visszacsörgött full rèszegen, èn már akkor nagyon ideges voltam. Odamentem ahol volt ès nagyon megpofoztam. Azóta nem csinált ilyet. Nem kamu lehet lepontozni
2016. máj. 10. 08:46
 17/35 anonim ***** válasza:
Addig kell elverni, amíg még nagyon részeg, hogy ne emlékezzen rá, hogy te voltál az. :D :D :D Szedd el a pénzét is (már ami maradt belőle), aztán max azt gondolja, hogy kirabolták/elhagyta, ... :D :D :D
2016. máj. 10. 10:12
 18/35 anonim ***** válasza:
Na mi volt? :D megverted?
2016. máj. 10. 10:56
 19/35 A kérdező kommentje:
Terészetesen nem gondoltam komolyan az elverést. Még nem józanodott ki, de hazaérek adok majd neki. :-)
2016. máj. 10. 11:19
 20/35 anonim ***** válasza:
37%

Kizárólag csak a fejét üsd! Ennél bolondabb, már úgysem lesz, a fejét nyugodtan püfölheted!

Arra vigyázz, hogy halálos ütést be ne vágj neki: őérte is annyit kapnál, mintha egy rendes embert ölnél.

Bocsi!

2016. máj. 10. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!