Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként elvárhatom egy nőtől, hogy rendszeresen járjon edzeni?
Ha te nem edzel, akkor mégis milyen alapon várnád el?
Egyébként sem várhatod el. keress olyant, aki megfelel az elvárásaidnak, de ne mást akarj átalakítani.
Értem, tehát ha egy férfi elvárja egy nőtől, hogy rendszeresen mozogjon akkor azt egy rabszolgahajcsárnak titulálják aki veri a barátnőjét/feleségét. Ellenben ha egy nő várja el, az jogos mert lehet bármilyen igénye, úgyis talál magának férfit.
Ellenben én is elvárhatom mint férfi a fent említett megbélyegezéssel, csak egyrészt nem kényszeríthetem rá, másrészt előbb vagy utóbb úgyis mással fekszik le akinek semmiféle ilyen igénye nem lesz ezzel kapcsolatban. Akkor így helyes az állítás?
#13as válaszodra reagálva:
Jól látod, barátom!
14# Ég egy adta világon semmi bajom, egyszerűen csak összeírtam a beérkező válaszokat amiket 100%-ig hasznosnak véltetek egy egész állítássá és ez lett belőle.
16# Ahogy írtam az életmódomtól függetlenül kérdezem, ugyanis ha egy nő várja el, ugyanúgy nem kérdezed meg tőle, hogy ő sportol-e. Nemek közti egyenjogúság nemde?
Továbbá kiegészíteném még az előbbi említettekkel, hogy csak abban a kivételes helyzetben várhatja el egy férfi ha ő is sportol de a nő szemében egy palimadárnak fog tűnni ahogy kedves #16 válaszoló utalt rá..
Kérdező, ez a férfiak hibája. Tudod, mennyi férfi van aki csak azért jár edzőterembe, mert papucs és a dagadt/nyeszlett barátnője kiejtette egyszer a száján, hogy az izmos pasik bejönnek neki? Ő meg rohant terembérletet venni.
Ha egy férfi kiejti a száján, hogy a sportos alakú nők jönnek be neki, max a dagadt/nyeszlett nő elkerüli, úgyis talál valami palimadarat, akinek nincsenek elvárásai. Ez van, ilyen az élet.
F
A 16-os válaszadó vagyok.
Ha egy lusta, magára semmit nem adó nő várja el, hogy egy férfi sportoljon, az ugyanolyan röhejes, mint fordított esetben. Ez nem nemfüggő. Egyébként én is elvárom , hogy a barátnőm formában legyen, mivel én magam is rendszeresen járok edzeni. Mindenki annyit várjon el a másiktól, amit ő is teljesíteni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!