Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Boldog párkapcsolatban élek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog párkapcsolatban élek, de közben beleszerettem egy másik lányba is. Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy lassan 4 éves kapcsolatom, együtt élünk, boldogok vagyunk, nagyon szeretem Őt, 4 év alatt más nőre egyáltalán nem gondoltam, viszont pár hónapja, jött egy új kollegina, akivel együtt dolgozok, napi 8 órában együtt vagyunk és beleszerettem, elég sokat gondolok rá és most hogy hétvége van, nem találkoztunk, már hiányzik. Elejétől fogva nagyon "működött a kémia" közöttünk, de elején sikerült elfojtanom a dolgot, ne adjam jelét a vonzalomnak, de teltek a hetek egyre jobban megismertük egymást, sajnos csak egyre jobban egymásra hangolódtunk.

Elején amikor észrevettem a jeleket, hogy Ő is vonzódik hozzám, mondtam, hogy neki van párom, akit nagyon szeretek, onnan egy-két hétig hűvös lett közöttünk a hangulat, szigorúan csak a munka miatt beszéltünk, aztán egyre kevésbé tudta elfojtani a dolgot Ő is láttam rajta, mára meg forr közöttünk a levegő, de próbáljuk visszafogni magunkat, mert nem lehet. És nem megf*ktetni akarom, hanem Vele lenni, nagyon hiányzik ha nincs velem.

Viszont ugyanez a helyzet a párommal, Ő is hiányzik ha nincs velem, el sem tudnám képzelni, hogy elhagyjam, ugyan úgy szeretem, mint az elején.

Tudom egy g*ci vagyok, hülye férfiak... de nem így terveztem, nem akartam ezt, nekem is rossz, nagyon rossz, folyamatosan kattog az agyam... nagyon nehéz. És tudom, hogy szegény lánynak sem könnyű, remélhetőleg a párom meg még nem sejt semmit.

Sosem csaltam meg senkit és most sem fogom elkezdeni.

De nem tudom mi lenne a jó megoldás, sajnos nem vagyunk arabok, hogy több feleségem legyen :D

De tényleg nem tudom mi lenne ilyenkor a jó megoldás :(

2016. máj. 1. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem hosszú távú kapcsolatban ilyen mindenkinél előjön legalább egyszer, de élete során valószínűsítem inkább többször.

Ha alapvetően jó kapcsolatod a pároddal (ahogy írod) és tervezni is szeretnéd tovább a dolgaitokat, akkor légy férfi és tisztázd le magadban a dolgokat, mit is szeretnél.

ÉN is voltam ilyen helyzetben, tudom mennyire rossz, hogy sokszor eszedbe jut más, sőt nekem is munkatársról volt szó. Nem ment hamar, nem mondom, de miután nem tudtam elfojtani, végig is gondoltam a lehetőségeket és elképzeltem mi lenne ha vele lennék helyette.

Mivel őt is eléggé ismertem már, de rájöttem, hogy nagyon furcsa lenne a szakítás, az hogy többet nincs már ott mellettem, hogy helyette a másik van velem.

Meg az segített még, hogy jól ismertem, de nem volt JOBB mint a párom, bár jól éreztem magam vele,nem jobb nm lett volna vele sem. Lényeg, hogy én kitartottam nagyrészt ezen szempontokból, másrészt meg azért, mert ne gondold, hogy ez az első és utolsó ilyen, vélhetően nem ez az utolsó és a másiknál is elő jönne 4-5 év után megint.

Érdeme smérlegeleni amikro egy alapvetően jó dolgot dobál el az ismeretlenél, még ha az tudom, hogy jónak is tűnik sőt, benne van az is, hogy ilyenkor pont a tiltott mivolta miatt is vonzz még jobban. De pár hónap év után nem vonzza ennyire már, mint most ebben a helyzetben, hidd el.

Ugyanott lennél, mint most, csak lehet épp más jönne aki kiváltaná ezt a vonzalmat és kellemes érzéseket, neked kell eldöntened, megérné-e.

25L

2016. máj. 1. 18:01
 12/15 anonim ***** válasza:

*egy alapvetően jó dolgot dobnál el az ismeretlenért

-bocs az elgépelésekért, de érthető így is a lényeg.

2016. máj. 1. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Válts munkahelyet.
2016. máj. 1. 20:18
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Velem volt ilyen,munkahely,hazasok egymasba szerettunk es viszonyunk van.Ket evig probaltuk elfelejteni egymast,nem talalkoztunk de a szerelem kolcsonosen erosodott,vegul felkeresett,randi es osszejottunk.Banom?Nem.Eletem legjobb dontese volt.
2016. máj. 2. 00:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Na mi történt?
2016. máj. 24. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!