Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye annak a kapcsolatnak nincs jövője, amelyikben a pár egyik tagja szereti a spontaneitást és aktív, pörgős életet él a másik otthonülős?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 22:17
11/15 anonim válasza:
Egy próbát megér de hosszú távon szerintem az egyik fél érdekei sérülnek. Én nem tudom elképzelni hogy olyan emberrel legyek akivel Ennyire különbözőek az igényeink. De ha az otthonülős félt nem zavarja hogy a másik eljár ide oda nélküle és az eljáráós félnek sem gond hogy mindig a párja nélkül kell mennie akkor megoldható. Nekem nem menne. Persze az évek múlásával változhatnak az igények e téren.
12/15 anonim válasza:
Hát nehezen, vagy legalábbis nehezebben, mintha hasonló karakterek lennének - de az előző példák mutatják, hogy lehetséges.
13/15 anonim válasza:
Egy barátnőm pont ebben a helyzetben van, immáron 6 éve. A pasija otthonülős, sose menne sehova ha rajta múlna, a barátnőm pörgős. Hát nem valami boldogok, egy percre nem cserélnék velük. Besavanyodtak mindketten.
14/15 anonim válasza:
Így van. A nővérem 5 évet bírt a kocka, informatikus férje mellett, míg ő maga egy eléggé bulizós, otthonról eljárós középvezető. Lett egy gyerekük, de annyira mások voltak a vágyaik pl a szabadidő eltöltésére, hogy ez miatt mentek szét főleg.
És tényleg. A mai napig amúgy jó barátok és nincs közöttük semmi konfliktus, jóban vannak, egyszerűen csak nem illettek össze és erre sok idő kellett hogy rájöjjenek.
15/15 anonim válasza:
Már miért ne lenne?
Hacsak az egyiktek úgy nem képzeli, hogy a másiknak kötelessége tökugyanolyannak lennie, mint ő, akkor működhet a dolog.
Sőt, valójában akkor működik csak igazán, ha a felek pont nem másolják, hanem kiegészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!