Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki interneten szeretett bele a párjába, leírná, hogy milyen volt az első találkozás?
Furcsa volt? Vagy kicsit idegeneknek éreztétek egymást? Volt valami ami kiábrándító volt? Tudtátok úgy "folytatni" ahol a neten abbahagytátok?
Minden érdekel, épp egy ilyen nagy-nagy találkozás előtt vagyok fülig szerelmesen de nagyon reszketősen, hogy mi lesz.
Nem egy kamasz-szerelem, 30asok vagyunk mindketten és többezer kilométer választ el bennünket egymástól, bár lelkiekben soha senki nem volt ilyen közel hozzám, mint ő. Annyira szeretném, hogy jól sikerüljön a találkozás...
Mi az első perctől kezdve úgy éreztük, mintha ezer éve ismernénk egymást. Ott folytattuk, ahol a neten abbahagytuk.
Bár később bevallottuk egymásnak, hogy mindketten féltünk a találkozástól, de ez csak az első mondatig tartott.
Egy valamit felejtettünk el megbeszélni, hogy ki hány centi és én magassarkúban mentem. Nem kellett volna... :D
Ne aggódj, amint meglátod, elmúlik minden félelmed! Jó lesz, biztosan! Sok sikert és boldog perceket, órákat, éveket!
Szia!
Én egy kicsit másra számítottam, mikor először megláttam Őt. Annak ellenére, hogy láttunk egymásról képet, de valahogy mégis másképp nézett ki élőben, mint képen. Egy picit meg is riadtam meg minden. :-D De már 1,5 éve együtt vagyunk, és számomra Ő a legjobb képű férfi a világon.
23/Nő
Jujj olyan jó ezt a sok szép élményt hallgatni:) Sok boldogságot továbbra is nektek szerelmesek!:)))
Én is épp most vagyok távkapcsolatban egy fiúval mi 35-40kmre lakunk egymástól,és remélem nem sokára talizunk..én is nagyon izgulok mármost!:) Remélem jól fog nekem is sikerülni...bár én még csak 15éves lány vagyok.
de jó lenne, ha csak 35-40 kilométer lenne köztünk és nem 3000 :))
köszi a magassarkú cipős kommentet!! azt hiszem, csak kb 5-8 cm-rel magasabb nálam, úgyhogy inkább én is laposban megyek :)
annnnyra izgulok!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!