Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, akiknek a párja szólt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek a párja szólt már azért, hogy fogynotok kéne, hogy tálalta, hogy esett nektek és hogy reagáltatok?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 20:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Illetve #7
2016. ápr. 25. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Finoman közölte, de nagyon kiakadtam. Jól besérültem. Aztán azt gondoltam, inkább szóljon. Leadtam azt az 5 kilót, amit mondott. Aztán ismét jött a szöveg. Bőven jó volt a súlyom és az alakom... 58-60kg, 166cm...aztán jött, h nyírjam fel oldalt a hajam, hogy parfümözzek, hogy hogyan öltözködjek. A végén nem tudtam már sehogy megfelelni, kidobott.
2016. ápr. 25. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem szinte kedvesen tálalja mostanában tényleg felkaptam magamra jópár plusz kilót. Hogy ez milyen cuki h ilyen kis hájas vagyok. Az más dolog, hogy azért mert legyőztem az anorexiát és 41 kiló helyett mostmár 60-62 vagyok. Szarul esik és nem akarok visszaesni. Amikor mondogatja sírhatnékom van. Elkezdek sportolni és riasztom a legjobb bnőmet h ne engedjen visszaesni az éhezésbe. Remélem sikerül.
2016. ápr. 25. 23:50
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az egyik exem mondta anno, hogy nagy a hátsóm. Elküldtem a fenébe, és elég hamar szakítottunk is (bár nem csak emiatt). 163 cm voltam és 52 kiló.
2016. ápr. 26. 01:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Mostani párom csak heccel vele, hogy gombócka, felhúzom rajta magam, mert tudom, hogy van rajtam plusz. Már diétázok és sportolok csak nagyon nehezen indul meg rólam a felesleg... Viszont nem sértődök be rá, mert nem olyan képmutató, mint egyik exem.

Exem elfúj a szél testalkattal ismertem meg, inkább néztem ki gebének, mint nőnek, aztán jöttek az éjszakai kajálások, mert ő most éhes, főz de nekem is ennem kell belőle. Ha nem eszek vagy nem eleget biztos nem ízlik és megsértődött. Persze jöttek fel szépen a plusz kilók, mert nem erre volt beállva a szervezetem. Aztán elkezdett piszkálni, hogy kövér vagyok, nagy a seggem, már nem vagyok olyan csinos. Már nem érdekelt ha besértődik, nem ettem esténként vele, lassan elkezdtem fogyni (azért 30 kg pluszból nem lett hirtelen látványos fogyás), de továbbra is piszkált és mindezt úgy, hogy ő már a megismerkedésünkkor se volt egy fitt alkat, ő is felszedett a kapcsolat alatt még erre plusz kilókat, és semmit nem mozgott, csak zabált. Ezek után meg még engem cseszegettet.

A mostani páromtól azért nem veszem fel a piszkálódást, mert ő igyekszik egészségesen étkezni, nem zabálja előttem a csokit, chipset és a többi hízlaló dolgot mikor diétázom (eszik ilyet, mert a mázlistáján nem ragad meg de nem előttem), ráadásul sportol. Nem a vakvilágba beszél, hogy rajtam plusz van. Arról nem is beszélve, hogy eljön velem futni vagy csak cseszeget, hogy irány edzésre, várnak a csajok, nem mondhatom le, ő meg addig itthon előveszi a súlyzókat, szóval amúgy is kell neki a hely, húzzak itthonról :D Ha edzésről meg hazavánszorgok és minden bajom van csinál nekem teát, bemasszírozza a fenekembe meg a combom hátsó felébe a sportkrémet, hogy holnap kibírjak kelni az ágyból és még a vállam is megmasszírozza. Azt hiszem piszkosul kell rá vigyáznom, mert kész főnyeremény. :) Tehát ilyen támogatás mellett felőlem zsírdisznónak is hívhatna, főleg, hogy sajátos a humora, így tudom, hogy nem komolyan mondaná és sértésként.

2016. ápr. 26. 08:33
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

HACSAK nem vagy egészségtelen túlsúlyos, nincs joga hozzá.

De ugyanolyan rossz, ha azért szólogat be, mert túl vékony vagy. Érdekes módon, itt ha a csaj túlsúlyos és a barátja piszkálja, hogy fogynia kéne, mindig a pasi a szemét, de ha a pasi azért piszkálja mert túl sovány, jönnek a szapulások a csajra, hogy a barátjának biztosan igaza van, és biztosan étkezési zavaros/beteg.

2016. ápr. 26. 19:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon kényes téma, főleg nőknél és bár nő vagyok, még nem voltam és nem is leszek ebben a szituban. Én rengeteget edzek, jó az alakom, annyira hiú vagyok, hogy soha nem híznék el (ha csak rajtam múlik), de figyelj, ha elhagynám magam valamiért és a párom megjegyzené, rosszul esne, de ha igaza van és jogos a kérése, akkor leadnám a pluszt.

Szerintem jó, hogy elmondta, őszinte volt, nem kell sértésnek venni, nem hinném, hogy rosszat akarna. Én pl. azt szoktam mondani a páromnak, hogy szedjen fel izmot még és ő sem sértődik meg soha.

Ha viszont így érzed jól magad és tetszel magadnak, akkor mondd meg neki ezt, ha te sem vagy elégedett a jelen helyzettel, akkor változtass. :)

2016. ápr. 27. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Exem anno piszkált, hogy milyen kis husi voltam, én meg mindig kiakadtam, és sírtam (mert elég durván bulimiás voltam akkor, ja, és 170 centihez voltam 55 kg, baromi kövér lehettem...). Szerencsére hamar vége lett a dolognak ezek után.
2016. ápr. 27. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:

174 centihez vagyok 65-70 kiló (évek óta eközött ingadozok).

Egy barátom szólt meg, úgy hogy már ducin ismert meg és még csak 2 hete jártunk. Kidobtam.

2016. ápr. 29. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!