Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derithetném ki, hogy érdemes e a barátságot feláldozni a szerelemért?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, párkapcsolatban élek, de van egy nagyon jó fiú barátom.. jól megértjük egymást, sokat beszélgetünk..vonzódom hozzá.. érdemes feladni egy kapcsolatot egy új szerelemért? Főleg úgy, hogy nem tudom, a fiú mit érezhet...2010. ápr. 7. 15:05
11/15 anonim válasza:
Akkor legyen meg a biztos, a másikkal meg csak barát ha a párod engedi. :) szerintem
12/15 A kérdező kommentje:
Párommal szinte tökéletes a kapcsolatunk, csak ritkán veszekszünk, de jól kijövünk egymással minden téren.
2010. ápr. 7. 15:14
13/15 anonim válasza:
Akkor nincs is kérdés. Dobd fel egy kicsit a kapcsolatod a pároddal, és minden rendben lesz :)
A barát meg legyen barát.
14/15 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy már kihűlt a kapcsolat. Ne kövesd el azt a hibát, hogy nem mersz lépni. Mérlegeld, hogy akarod-e még a jelenlegi párodat, gondolkozz rajta pár hétig, tudd meg azt is, hogy a legjobb barátod mit érez, és utána dönts.
15/15 anonim válasza:
Remek, ha ennyire jól megvagytok a jelenlegi pároddal akkor nem is értem minek gondolkozol most ezen! Maradj vele azt mondod minden szép és jó és mesébe illő... akkor a másikkal maradjatok barátok egy barát mindig barát marad, de a pároddal ha szakítasz azzal nem biztos, hogy barátok lesztek utána. És akkor jól fog jönni ez a barát aki iránt most vonzódsz, mert ott lesz mint igaz barát és támasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!