Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan problémám van, hogy nem tudom hogyan szólítsam a párom. Ti hogyan szólítjátok a pasijaitokat? Milyen becenevet adjak neki? Várom a tippeket! Köszi 25/L
Az én barátom nagyon jó beceneveket tud adni,nem csak nekem,hanem még a rokonait,anyukáját,nővérét. Ilyen kis beszélő nevek. De ide nem akarom leírni,mert személyes,meg az az ő kis eredeti becézgetései.
Nehogy már más is lekoppintsa.:D
Vele ellentétben én nem vagyok annyira eredeti: husi, cukiság,mókus,pamacs,pamacsgolyó,husigolyó. ELég bénán hangzanak.
De szerintem ez nem kötelező. Majd egyszer úgy is bevillan valami kis név,ami csak rá illik, ha meg nem az se baj.
Én másoknál még a nyuszi,nyuszikámat hallottam már:D
Nekem univerzálisan a szivem/cicám jött mindig a számra, pláne ha egyszerre 2-3 emberrel is randiztam vagy egy hónap után leváltottam a pasimat. Ciki lett volna Gerzsont Rezsőnek hívni :D Régi szép tini évek....
Mostmár simán a keresztnevén hívom a párom, nem vagyok hajlandó idióta virággyüngyőnyuszi meg ilyen neveken hívni. Ez mostmár komoly. A kicsim/baby becenevektől meg okádni tudok ha csak meghallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!