Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha kapcsolatban vagyok, de szeretek másoknak is tetszeni?
Jelenleg komoly kapcsolatban élek, de sok olyan ruhám van amik elég kihívóak viszont nagyon szeretem őket. Ezek a ruhák leginkább dekoltált felsők és szűk, testre simuló nadrágok(leginkább ez utóbbihoz ragaszkodom). Szeretek csinos lenni és tetszeni másoknak, még akkor is ha éppen van barátom:)
Neki nem tetszik,hogy emberek fordulnak meg utánam az utcán, én viszont nem fogom kidobni a fél ruhatáram emiatt...szóval ezzel a vitával sosem jutunk előre és mindig előkerül:(
Vélemény?
20/L
Szia! Nekem is barátom van már 3 éve, és én is imádok "szépen" öltözködni, ha néha kihívó akkor is.
A barátom néha féltékeny, ha picit jobban kivágott a felső, de én szeretnék tetszeni más fiúknak is.
Meg hát csak nők vagyunk!!! :)
Néha nem is fiúknak akarunk tetszeni, csak a más nőknek megmutatni, hogy mi szebbek jobbak vagyunk pl a szembejövő nőnél, és had irigykedjen, a fiúk meg nézzenek meg... :)
Szerintem ez nem baj! Ha csinosak vagyunk és szépek, ne takarjuk ha barátunk van :)
Persze, ellenzem a p***a nadrágokat és a has polót, ami a legtöbb tini r**ancon látható..
Azok nélkül is lehetünk vonzóak.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!