Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom felhivott magához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom felhivott magához hétvégére Budapestre (ott sulizik) mondtam neki hogy nem kapok pénzt szüleimtől (sajnos kell másra) és akkor azt mondta akkor hagyjuk. Egy szóval sem mondta hogy fizeti, pedig igazán kis összeg. Én várok el sokat?

Figyelt kérdés
18/L 22/F
2016. ápr. 16. 13:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kommentelők között is van aki felháboritónak tartja hogy elvárom,és van aki ezt természetesnek veszi :/ Akkor az en parom valószinűleg az elsőhöz tartozik.
2016. ápr. 16. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 szerinted csak 2 féle ember létezik?
2016. ápr. 16. 14:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Mármint két kategória,aki kifizetné és aki nem :D úgyértve.
2016. ápr. 16. 14:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Fizetem a jegyed Gyere ugorj le hozzam ;)
2016. ápr. 16. 14:11
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
az nem tetszik benne, h elvárod, az más dolog, h egyébként talán fizetném is, de ez a része nem volt szimpatikus, ha rám céloztál. :)
2016. ápr. 16. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Manapság a munka nem divat?
2016. ápr. 16. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk, hogy a kérdező miért nem dolgozik, ha valóban nem teszi. Ahogy azt sem, hogy mire kell a pénz, ha dolgozik, lehet, hogy mindent haza kell adnia, hogy meg tudjanak élni. Én is a boldog és jómódú városi középosztályból vagyok, bakker, de attól még el tudom képzelni, hogy nem mindenki ilyen szerencsés. Ismerek fiatalokat, akik a tesójuk gyógyszereire keresnek pénzt, vannak, akik a kajájukra vagy rezsijükre.

Kérdező,

azért ennek a megítélése szerintem attól is függ, mióta vagytok együtt, amúgy milyen pénzbeli beosztásban éltek, mennyire komoly a kapcsolat. Lehet, hogy csak meglepődött és nem kapcsolat, hogy felajánlja.

Elvárni valóban nem szép dolog, de te magad is megkérdezhetted volna, tudna-e mondjuk jövő hónapig kölcsönözni ennyit neked, vagy esetleg tudnátok-e felesbe fizetni, azt talán mindketten tudjátok nélkülözni. Szóval gyakoroljátok a felnőttséghez tartozó értelmes, egyenes kommunikációt!

2016. ápr. 16. 15:13
 18/20 Blade Bone ***** válasza:
Ő hívott el, te elmondtad, hogy nem tudsz pénzhez jutni, így az lett volna a normális, hogy felajánlja az út kifizetését.
2016. ápr. 16. 15:29
 19/20 A kérdező kommentje:
Egyetemre jár azért nem dolgozik,és a szülei nagyon jól keresnek.
2016. ápr. 16. 15:31
 20/20 anonim ***** válasza:
előttem jól leírták: elvárni, követelőzni nem szép dolog...viszont mivel ő hívott - fizethetné, na meg ha amúgy is "tele van", akkor lehetne nagyvonalúbb
2016. ápr. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!