Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom felhivott magához hétvégére Budapestre (ott sulizik) mondtam neki hogy nem kapok pénzt szüleimtől (sajnos kell másra) és akkor azt mondta akkor hagyjuk. Egy szóval sem mondta hogy fizeti, pedig igazán kis összeg. Én várok el sokat?
Nem tudhatjuk, hogy a kérdező miért nem dolgozik, ha valóban nem teszi. Ahogy azt sem, hogy mire kell a pénz, ha dolgozik, lehet, hogy mindent haza kell adnia, hogy meg tudjanak élni. Én is a boldog és jómódú városi középosztályból vagyok, bakker, de attól még el tudom képzelni, hogy nem mindenki ilyen szerencsés. Ismerek fiatalokat, akik a tesójuk gyógyszereire keresnek pénzt, vannak, akik a kajájukra vagy rezsijükre.
Kérdező,
azért ennek a megítélése szerintem attól is függ, mióta vagytok együtt, amúgy milyen pénzbeli beosztásban éltek, mennyire komoly a kapcsolat. Lehet, hogy csak meglepődött és nem kapcsolat, hogy felajánlja.
Elvárni valóban nem szép dolog, de te magad is megkérdezhetted volna, tudna-e mondjuk jövő hónapig kölcsönözni ennyit neked, vagy esetleg tudnátok-e felesbe fizetni, azt talán mindketten tudjátok nélkülözni. Szóval gyakoroljátok a felnőttséghez tartozó értelmes, egyenes kommunikációt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!