Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál, ha a párod más nőnek írná, hogy "szeretlek", "hiányzol" stb?
A történet a következő,2 éve vagyunk együtt,kb egy fél éve kezdett furcsán viselkedni,de eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,azt mondta fáradt,stresszes a munkája miatt.
Mostanság viszont nagyon rossz lett a helyzet,mintha idegesíteném,nem akar velem lefeküdni ,programot csinálni,ilyesmi. Magyarázatot nem adott és elkezdtem gyanakodni,nem vagyok rá büszke,sosem csináltam ilyesmit,de belenéztem a telefonjába .
Hónapok óta beszélget egy nővel,kb fél napokat,a munkahelyén is,ahogy kivettem még nem találkoztak,de azt írja neki hogy szereti,hiányzik ,alig várja hogy lássa ..
1 hétig nem tudtam mit tegyek,végül szembesítettem vele a páromat,és kértem adjon magyarázatot ,amire nem hajlandó,otthagy ha beszélek hozzá,vagy letagadja az egészet . Hiába mondtam neki,hogy LÁTTAM .
Igazából az zavar a legjobban,hogy annyi tisztesség nincsen benne,hogy őszinte legyen és azt mondja vége .
Mit tegyek ? Vagy tényleg én fújom fel,és ezt semmiségnek kéne tekintenem,csak azért,mert fizikailag nem volt ugye a nővel .. de engem akkor is zavar .
"Igazából az zavar a legjobban,hogy annyi tisztesség nincsen benne,hogy őszinte legyen és azt mondja vége . "
Miért nem mondod TE, hogy vége? Én azonnal lapátra lenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!