Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért nem akarja az anált?
A csajod egy vetítős, kamuzós kis szájhős. Lesznek még gondjaitok.
Anál? Persze, hogy élvezem, én vagyok a szexi, dögös istennő, aki a mai kor elvárásainak megfelelően bevállalós és tapasztalt, már 100 pasival csináltam.
Ajj, hány éves amúgy?
Pedig nem egyszerűbb lenne megmondani, hogy bocs, de nekem ez nem jön be?
dehogy szereti ? komolyan te szeretned?
a fenek nem arra valo
szerintem egyezetek meg o teged fenekbe dug egy szep eszkozzzel es utana te ot
Egy no es egy ferfi feneke nem erre valo
a homoszex is csak szugsegbol hasznalja mas nem leven
Szerintem nem feltétlenül erről van szó.
Valószínűleg a többi pasi olyan volt, hogy simán nyomatták neki, hogyha nem análozik velük, akkor elhagyják. Gondolom, te ennél sokkal normálisabb vagy, nem erőlteted, pláne nem fenyegeted.
Valójában szerintem nem kedveli, kényszerből tette. Veled nem érzi ezt. Ezen nem kiakadnod kéne, hanem ugyanúgy szeretni őt továbbra is, mint ahogy eddig tetted.
11-es vagyok, kacagok.
kérdező, minden mondatoddal megerősíted, h a csaj, csak előadta magát, hogy így-megy úgy szereti az anált, ajánlkozott, h lenyűgözzön (be is jött) és közben reménykedett, hátha kihagyod. De te élnél a lehetőséggel, na ez neki gáz, de már most hogy hátráljon ki? Hiszen beígérte az anált. Hül.ye pitsa, így járt, kúrd szét a seggét, majd máskor meggondolja 2x, mivel menőzik :DDD
Az elég fura, hogy azt mondja, hogy nem emlékszik arra, hogy próbáltátok....Mert ha mondjuk aztmonndan, hogy nem akarja ezért és ezért, az oké, de ez így engem is bántana.
Amúgy az engem is elképesztően izgat, ha a párom kézzel izgatja a popsimat, és én is pillanatok alatt elévezek így szex közben, ennek ellenére nem szoktuk így szexelni....mondjuk meg kell jegyeznem, nem rajtam múlik. Korábbi kapcsolataimból van anális szex élményem, azok is alapvetően jók, de maga a behatolás és a szex kevésbé izgató számomra, mint az előtte lévő rész. Lehet, hogy a barátnőd is így van ezzel...
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!