Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a legváratlanabb pillanatokban jönnek a legnagyobb szerelmek?
Ez csak nőkre vonatkozik, akiknek semmit se kell csinálniuk, csak kiöltözik.
Egy férfinak oda kell tennie magát rendesen, szóval nem igazán ér váratlanul, mert én kezdeményeztem.
Igen!
A szerelmemmel, nem akartam semmit, tetszett kulsore de gondoltam jobb lesz egyedul nekem, mert mar ugyis megszoktam es hirtelen osszejottunk.azota is boldogan elunk
éppen randiztam novemberben egy sráccal:)).
először bejött meg minden..de 3x taliztunk, a 2.nál rájöttem hogy nekem Ő nem kell..
aztán tegyük hozzá éppen kb..több mint egy éve nem volt komoly barátom(kapcsolatom..)..
aztán decemberben..egy iskolai út során megláttam Ő-t:)
szerelmes vagyok áhh hihetetlenül..:/
jártunk is majdnem 3hónapig..de amilyen hirtelen jött Ő az életembe, most kiakar sétálni..:(..
visszaszeretném kapni de..:((...
ennyit a hirtelen nagy" szerelemről:(
Ez vicces. Visszanézve mindig azt mondod, h "nem is számítottam rá, és bumm", ahogy a klasszikus számban is elhangzik: Mellettem robbant fel a szerelembomba. :D
De ha ott vagy, az adott helyzetben, vhogy egyértelműnek tűnik minden. Nem?
Szóval én is így voltam vele, vagyis vagyok vele: azt mondom, nem is számítottam rá, és bumm, egyszercsak megismertem vkit, aki azóta már a párom.
De a frászt. :D Én igenis számítottam rá, vártam rá, szerettem volna szerelmes lenni, kerestem a párom. Oké, nem másztam rá senkire, de nyitott szemmel jártam. És vártam, h mikor találkozok a csupa nagybetűssel. :D
Az már más kérdés, h nem hittem, h benne fogom megtalálni, meg nem hittem, h ő lesz az, aki elvarázsol. De a levegőben akkor is ott volt, h velem vmi történni fog. :) Érted? :D
Bocs, ha kusza voltam XD fáradt vagyok,majd jobban is kifejtem :D
(24/L)
szerintem is igaz :)
fél év eddigi bizonyítéka :)(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!