Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legdurvább testi hiba vagy testi fogyatékosság amit el tudtál fogadni a párodban?
Hogy hiànyzott a gerince.
Igaz elfogadni addig tudtam, amig nem vettem eszre. Minden mas testi hiba toleralhatom
Egyik párom fél fülére süket volt (pontosabban az egész füle hiányzott, születési rendellenesség). Az első randikon fel se tűnt, míg ő tette egyszer szóvá, hogy nem zavar-e. A legnagyobb hátrány annyi volt, hogy figyelni kellett, melyik oldalán sétálok. Neki viszont kisebbségi komplexusa volt tőle, azzal nem sokat tudtam kezdeni.
A mostani párom fél szemére gyengénlátó, de ez is olyan dolog, hogy nem korlátozza semmiben, max hogy melyik oldalára ülök le a padon. :)
Mivel egy párom volt, és ő viszonylag egészséges, ezért nem tudok erre a kérdésre normálisan válaszolni, mert attól, hogy neki nincs, attól még nem biztos, hogy nem tudom elfogadni.
Ami nála furcsa, de nem nevezném testi hibának, azok a következők: túlsúly, "férfimell", korához képest erőteljes ráncok homloktájon (engem ezek nem zavarnak mondjuk, mást viszont gondolom, igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!