Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt eddig a legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legdurvább testi hiba vagy testi fogyatékosság amit el tudtál fogadni a párodban?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer randiztam egy lánnyal, akinek 3 ujja nem fejlődőtt ki rendesen. Szólt róla randi előtt, de szerintem észre sem vettem volna, meg nem is jutottunk odáig. Szerintem nálam a 2 végtag hiánya lenne a határ amit már nem vállalnék be. Veleszületett csökkenthallás már nagyobb probléma, mert akkor többnyire a beszédével is gondok vannak. Egy üvegszem még belefér, de nemlátó az talán már sok lenne nekem is. Szóval mondhatnám hogy egészen elfogadó vagyok, de biztos nem jönnék össze olyannal aki kancsal.
2016. ápr. 12. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A teste nagy része meg volt égve a srácnak egy gyerekkori baleset miatt. Engem nem zavart, mondjuk ismertem már évekkel azelőtt, hogy összejöttünk.
2016. ápr. 12. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy ilyen volt eddig, az egyik fülére süket volt.Nem volt semmi probléma, csak meg kellett tanulnom, hogy mindig a jobb oldalán menjek :)
2016. ápr. 12. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hiànyzott a gerince.

Igaz elfogadni addig tudtam, amig nem vettem eszre. Minden mas testi hiba toleralhatom

2016. ápr. 13. 06:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyik párom fél fülére süket volt (pontosabban az egész füle hiányzott, születési rendellenesség). Az első randikon fel se tűnt, míg ő tette egyszer szóvá, hogy nem zavar-e. A legnagyobb hátrány annyi volt, hogy figyelni kellett, melyik oldalán sétálok. Neki viszont kisebbségi komplexusa volt tőle, azzal nem sokat tudtam kezdeni.

A mostani párom fél szemére gyengénlátó, de ez is olyan dolog, hogy nem korlátozza semmiben, max hogy melyik oldalára ülök le a padon. :)

2016. ápr. 13. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Mivel egy párom volt, és ő viszonylag egészséges, ezért nem tudok erre a kérdésre normálisan válaszolni, mert attól, hogy neki nincs, attól még nem biztos, hogy nem tudom elfogadni.

Ami nála furcsa, de nem nevezném testi hibának, azok a következők: túlsúly, "férfimell", korához képest erőteljes ráncok homloktájon (engem ezek nem zavarnak mondjuk, mást viszont gondolom, igen).

2016. szept. 7. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!