Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 36-38 eves ferfiakat kerdeznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36-38 eves ferfiakat kerdeznem, ti Hanyszor jartok el haverokkal inni/bulizni (akiknek van kapcsolata)?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 07:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyébként jól kijöttök egymással? Mióta vagytok együtt?
2016. ápr. 11. 11:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Gyermekded lélek:-) Évi pár alkalommal szoktak. Sok 35 feletti ismerősöm van.Az más kérdés, hogy vendégül lát valakit hétvégén és iszogatnak. De ez a csavargás, én 26vagyok, de ez már nekem is sok lenne.
2016. ápr. 11. 11:47
 13/20 anonim ***** válasza:
Én nem igazán értem a problémádat. Sokat van veled, nem csak meg, miért fáj, ha néha elmegy inni, csavarogni a haverjaival? Teljesen ki akarod sajátítani? Miért baj ez? Inkább most élje ki, mint később, amikor már gyerek is lesz.
2016. ápr. 11. 12:22
 14/20 A kérdező kommentje:
két éve vagyunk együtt. amúgy jól meglennénk, ha emiatt nem lenne vita egyfolytában... de emiatt szinte állandó a veszekedés..., havonta eygszer kétszer, régebben hetente. De mostmár nem tudom, hogy velem van-e baj, ő azt mondja mindent megtesz hogy nekem jó legyen, de neki akkoris szüksége van arra, hogy elmenjen. Most abban egyeztünk meg, hogy kéthetente egyszer....kiváncsi vagyok, így hogy fogom én viselni a dolgot. Csak szeretném tudni, hogy velem van-e baj, hogy engem zavar ez, mert szerinte igen, és ennek bele kéne férnie. De azt látom, hogy akikkel van, haverok, egyiknek sincs komoly kapcsolata :(
2016. ápr. 11. 14:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Kéthetente 1 nap a haverokkal nem vészes. Sőt! Kár ezért ennyit vitázni.
2016. ápr. 11. 14:38
 16/20 A kérdező kommentje:
már ha így lesz... nagyon kiváncsi vagyok... havi két alkalmat még azt mondom, hogy talán el tudok viselni... nemtudom miért van ez bennem.. talán az a bajom, hogy iszik. ha teniszezni menni, vagy akármi, akkor az más tészta lenne.
2016. ápr. 11. 15:47
 17/20 anonim ***** válasza:
1-2 sör is elmegy. Gondolom nem részegedik le minden alkalommal.
2016. ápr. 11. 16:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Nálam ez változó, van hogy gyakrabban...

Nem jó, hogy korlátozni akarod. Nekem igenis szükségem van a társaságra. Én tuti elhagynálak, ha ilyen vagy és szerintem a barátod is jobban járna nélküled.

2016. ápr. 12. 13:29
 19/20 Bence_ ***** válasza:

Ha magától menne ritkábban az mas de így, hogy ki erőszakolod ez így csak egy időzített bomba. Idővel valahol kibukik, hogy meg kell játszania magát.

Inni meg bulizni két külön dolog.

Alkoholista?

2016. ápr. 12. 13:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Én kb. 25 éves koromig csináltam ezt, bár akkor is csak hétvégén. Most 1 évben 1x van ivászat és dumálás a kollégákkal és ennyi. Mondjuk most már van otthon 2 pici, de előtte se volt jellemző. 37F
2016. dec. 13. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!