Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány év korkülönbség volt a legfiatalabb barátnőtök és köztetek? Lányok! Hány év korkülönbség volt a legidősebb pasitok és köztetek?
Figyelt kérdés
Korotokat, légyszi!(:2010. ápr. 5. 22:17
12/21 nielindi válasza:
7 év volt. 26/F volt ö én 19/L. 9 honapig tartott.
14/21 anonim válasza:
8 év, és nem kell más! Jól elvagyunk, szeretjük egymást, ez a lényeg. 25F 17L
16/21 anonim válasza:
één(L) már 13évesen kavartam 1 25évessel(F) is:$
Most(14) van 1 20éves barátom és nagyon, de nagyon szeretem^^
17/21 Beviz Elek válasza:
3 évvel fiatalabb a volt barátnőm.
Ő volt 13 én 16. A 17. szülinapja előtt újra összejöttünk. A 3 év kihagyás alatt 2 barátnőm volt, aki a legelsővel egyidős volt (max 1 hónap eltérés):D
20/f
18/21 anonim válasza:
Nekem eddig csak idősebb nőim voltak. A legtöbb : 10 év
én 18 ő 28.
3 és fél honap volt és csak azért lett vége, mert a férje rájött és bucira püfölt. (ez nem fake) Szégyen,szégyen, de ugysem tudjátok ki vok.
A mostani az 6és fél év. Én 22 ő 29 lesz. 22/F
19/21 anonim válasza:
Én 16, ő 20 volt, de nem tartott sokáig
17/L
20/21 omadjoe válasza:
a mostani. több mint 6 éve vagyunk együtt, és 9 év van közöttünk. 32F /23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!