Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl régimódi vagyok? Én vagyok túl "lassú"? Vagy a világ pörgött túl? 20+N
Mai lány vagyok és abszolút egyet értek veled. Nekem meg kell bíznom az emberben ahhoz hogy közel engedjem magamhoz. Ha az nincs meg, nem is engedem. Párommal 4 hónapot vártunk az elsőig. Persze tapi simi volt, hogy ne érezze rosszul magát de türelmesen kivárta, így bebizonyítva hogy engem szeret és nem csak "lukra" megy mint sok pasi (tisztelet a kivételnek, tudom nem mindenki ilyeen, nem is akarom egy kalap alá venni őket).
Ki ilyen ki olyan. Aki nem tudja beérni simogatással, orális dolgokkal 1-1,5-2 hónapig annak nálam esélye se lenne. Szóval nem csak te vagy ilyen :)
Én hasonlóképp működöm. Nem tudok belemenni egy kapcsolatba, ha nem ismerem kicsit jobban. Ez,ha végig gondolom, 2 hónap, szintén 2, és a legelső kapcsolatnál 6 hónap volt. ( igen, ez utóbbi elég hosszú, de akkor még fiatalka voltam :D )
Ezek a hónapok annyiból állnak leginkább, hogy találkozgatunk, de nincs más.
Viszont a szex meg aznap megtörtént, mikor ki lett mondva, hogy együtt vagyunk.
Igazából nem bánom, hogy így csináltam eddig. Arra pl képtelen vagyok, hogy pár találkozás után, 1-2 hét, belemenjek bármibe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!