Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő akar gyereket, én nem. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő akar gyereket, én nem. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt 22-23 évesek vagyunk.

Valószínűleg az hozta ki belőle ezt, hogy néhány barátnőjének már van/lesz hamarosan gyereke.

Elmondta, hogy szeretne jövőt látni velem, gyerekkel, osszekoltozessel.

Bennem akkor tudatosult, hogy én egyiket sem akarom, gyereket legalábbis még soksok évig biztos, hogy nem(talán soha)

Én nem szeretném őt bántani, se hitegetni, velem ezek az álmok nem fognak teljesülni.

Ám! Tény, hogy sokszor veszekszünk, mégis jók vagyunk együtt.

Szerintetek vegyem el az álmát, csak azért, mert jól érezzük magunkat együtt vagy törjem össze(es magamat is) a szakitassal annak reményében, hogy egyszer, talán másnál megtalálja a számításait?

2016. ápr. 8. 09:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
De jó örülök nektek, hogy együttmaradtatok! És babáztok a mi kislányunk is 15 hónapos én is a férjemnek első randin mondtam szeretnék gyereket mondta ő is. Mi 5 éves házasok leszünk csak mi 33 és 32 évesek kistesó projectben :)).
2019. jún. 1. 08:30
 32/34 A kérdező kommentje:
Azóta elváltunk, lassan 4 éve külön 🤷🏻‍♂️
febr. 21. 19:10
 33/34 anonim ***** válasza:

Ó jaj, sajnálom :(

A gyerektéma volt az ok (a korábbi kommentedben látszólag örültél neki) vagy független az eredeti kérdésedtől?

febr. 21. 22:39
 34/34 A kérdező kommentje:
Független a gyerek témától, azt nem bántuk meg
ápr. 21. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!