Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így lehet szerelem? Mi kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehet szerelem? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Úgyértem,hogy az már a találkozás legelején eldől,hogy lehet két ember közt szerelem?Vagy később is kialakulhat?

Mert nekem van egy lány aki nagyon bejön,már jó ideje "randizgatunk",nekem randi,neki nem.Vagyis ő azt mondja,hogy nem.Viszont néha elég közel kerülünk egymáshoz.Én már régebben szerelmet vallottam neki(ősszel).Aztán nem lett köztünk semmi.Neki is lett párja,nekem is,és most megint nincsen egyikünknek sem.És amióta így van,sokat talizunk,meg ő is keresi a társaságom.Régebben nem volt ilyen.Ez alapján válaszoljatok.

2010. ápr. 5. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kell pár randi,hogy kiderüljön,h mi lesz.

Elsőn nem mindig dől el,sőtt...

2010. ápr. 5. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Üdv! A szerelem nem mindig jön elsőre , első pillantásra, van akinek idő kell hozzá, míg megismeri a másikat és akkor egyszer csak hirtelen jön egy villámcsapás és szerelmes leszel. DE nem lesz mindenki az.

"van szerelem első látásra és van szerelem sokadik látásra" ugye...

2010. ápr. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!