Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet szerelem? Mi kell hozzá?
Úgyértem,hogy az már a találkozás legelején eldől,hogy lehet két ember közt szerelem?Vagy később is kialakulhat?
Mert nekem van egy lány aki nagyon bejön,már jó ideje "randizgatunk",nekem randi,neki nem.Vagyis ő azt mondja,hogy nem.Viszont néha elég közel kerülünk egymáshoz.Én már régebben szerelmet vallottam neki(ősszel).Aztán nem lett köztünk semmi.Neki is lett párja,nekem is,és most megint nincsen egyikünknek sem.És amióta így van,sokat talizunk,meg ő is keresi a társaságom.Régebben nem volt ilyen.Ez alapján válaszoljatok.
Szerintem kell pár randi,hogy kiderüljön,h mi lesz.
Elsőn nem mindig dől el,sőtt...
Üdv! A szerelem nem mindig jön elsőre , első pillantásra, van akinek idő kell hozzá, míg megismeri a másikat és akkor egyszer csak hirtelen jön egy villámcsapás és szerelmes leszel. DE nem lesz mindenki az.
"van szerelem első látásra és van szerelem sokadik látásra" ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!