Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meddig érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig érdemes megalkudni egy kapcsolatban? Vagy megelégedni félelemből a rosszabbal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy összejöttem sok idő után egy lánnyal, aki szeret és törődik velem. De cigizik, heti 3-4 alkalommal bevág 1-2 doboz sört, illetve kezd elhízni meg nem sminkel és törődik annyira a külsejével. Régen sminkelte magát és vékony volt, meg jobban adott magára külsőleg. Na most én egészségesen élek és gyűlölőm a cigit, rosszul vagyok tőle meg nem nézem jó szemmel ahogy piál, valamint én rendszeresen edzek hogy formában legyek. Megígérte hogy lerakja értem a cigit, de a többire azt mondja hogy a pia megnyugtatja és még nem tudja abba hagyni, sminkre meg hogy azért hagyta abba mert megunta hogy valami van az arcán és ne azt szeressék benne ahogy sminkel néz ki. A hízásra meg hogy talán majd egyszer elkezd edzeni, de aki szereti szeresse így. Nem vagyok benne biztos hogy képes megváltozni, de ugyanakkor félek hogyha szakítok vele nem fogok találni egy lányt aki szeret engem, de ha képes lenne változni akkor lenne egy számomra tökéletes barátnőm. Tulajdonképpen ha ennyire formálni akarom, akkor nem is őt szeretem, hanem a felálitott ideált ami kéne hogy legyen belőle? Meg nehéz hirtelen szakítani mikor jól megvagyunk, és összetörném őt, én meg félek hogy egyedül maradok, és nem találok olyan lányt vagy csak több év múlva aki szeretne és nincs ennyi rossz szokása. Ilyenkor mi a teendő? Várjak hátha megváltozik, szakítsak vele, mert nem is őt szeretem hanem azt aki akarom hogy legyen? De olyan nagy kérés lenne hogy éljen egészségesen, és ne züllessze magát?

Én 23F ő 18L

2016. ápr. 5. 12:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Heti 3-4 alkalommal 1-2 sör nem az alkoholról szól, hanem a társaságról. Ezek szerint a hét nagy részének estéit tőled külön tölti valamilyen társaságban.

Mert amúgy a sört kinövi, meg ezt a fajta életmódot is, de a hozzáállást nem nagyon.

Ahogy egyik válaszoló is írta, általában megvárják a házasságot, és utána állnak neki elhízni, na most nálad ez az idő eljött és nemigazán látni az alkalmazkodásra való készséget.

Mivel elég hideg fejjel tekintesz erre az egészre, valószínű, te se lettél olyan fülig szerelmes belé. Ha már most ennyi nyüglődés van, akkor hagyd, neki még "ki kell élnie magát".

Ez az "egészségesen élni" meg nagyon relatív. Amíg szerelmes voltam valakibe, addig akár dohányzó alkoholista bázisugró-mélytengeri búvár is lehetett, de nem tudtam nem szeretni.

2017. márc. 29. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!