Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A féltestvérem úgy érzem azt akarja ami az enyém, mit tegyek?
Vaslapát. Keverj Domestos-t a samponjába, vagy a tusfürdőjébe. Sőt! Legjobb lenne az arclemosójába.
Ha ez neked túl durva, akkor egyszerűen csak rúgd bokán.
Hát....ezt te tudod, hogy mi a helyzet veletek.....de....
Mondd meg neki a tutit! :D Ne hagyd hogy egy kis ribanc tönkretegyen mindent, ezt nem érdemelnéd meg.
Beszélj a barátoddal, mondd el neki hogy mi aggaszt.
Ha pedig ennek ellenére is összejönnek, akkor a pasid nem is szeretett igazán.
lopd el a kulcsát!!!
megkersed a sampont és nyomsz bele szőrtelenítőkrémet (nyugi nem fog kopasz lenni de olyan szar lessz a haja h az hihetetlen (koliban teszteltem)
moss fel a fürdőben mielőtt zuhanyozni megy és folyékonyszappannal kendd össze a padlót (ha megszárad az sem baj mert majd a gőztől "felolvad" és amikor nagfy vidáman kilép a zuhyanyalól (vagy a kádból) úgy esik hanyatt mint a huzat
és ha netalántán óvszert találsz nála akkor szúrd át óvatosan tűvel (akár az egész dobozon egyszerre) nem fogják észrevenni de közben tuti h kiszakad és bumm MEGLEPETÉS!!!
a fogkeféjével súrold ki a budit, a hajkeféjét is nyugodtan megforgathatod a wc ben biztos ami biztos
nyomj hajhabot a ciőjébe (az orrába h nelássa, de nyugodtan kísérletezhetsz fogkrémmel, zselével stb.- vel is)
tépd meg a kis ribit!!!!!!!!!!!!!
hihi,mintha bentlakásban lennénk :D
csak az a baj,hogy mindenki tudni fogja,hogy én voltam,s akkor nekem annyi,ja és ő már megint szent lesz mindenki szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!