Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A féltestvérem úgy érzem azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltestvérem úgy érzem azt akarja ami az enyém, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy féltestvérem,mos velünk lakik,olyan igazi kis tapadós ribanc,megkedvelteti magát mindenkivel,sőt úgy érzem,hogy hajt a pasimra.hogyan tudnék rajta bosszút állni?
2010. ápr. 5. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
szarj a tüdejébe és csapasd szét villanyrezsóval
2010. ápr. 5. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
hozz össze vele, és megnevelem;)
2010. ápr. 5. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Vaslapát. Keverj Domestos-t a samponjába, vagy a tusfürdőjébe. Sőt! Legjobb lenne az arclemosójába.

Ha ez neked túl durva, akkor egyszerűen csak rúgd bokán.

2010. ápr. 5. 16:52
 4/9 A kérdező kommentje:
így is én vagyok a fekete bárány,ő meg a kis barbi baba,plusz a szobájában tart mindent,azt meg kulccsal zárja
2010. ápr. 5. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Az idegesítő az ilyen kis rib@ncokat,hha nem is veszed észre. Ne is nézz rá,meg semmi. Nekem ez bevált.
2010. ápr. 5. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát....ezt te tudod, hogy mi a helyzet veletek.....de....

Mondd meg neki a tutit! :D Ne hagyd hogy egy kis ribanc tönkretegyen mindent, ezt nem érdemelnéd meg.

Beszélj a barátoddal, mondd el neki hogy mi aggaszt.

Ha pedig ennek ellenére is összejönnek, akkor a pasid nem is szeretett igazán.

2010. ápr. 5. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:

lopd el a kulcsát!!!

megkersed a sampont és nyomsz bele szőrtelenítőkrémet (nyugi nem fog kopasz lenni de olyan szar lessz a haja h az hihetetlen (koliban teszteltem)

moss fel a fürdőben mielőtt zuhanyozni megy és folyékonyszappannal kendd össze a padlót (ha megszárad az sem baj mert majd a gőztől "felolvad" és amikor nagfy vidáman kilép a zuhyanyalól (vagy a kádból) úgy esik hanyatt mint a huzat

és ha netalántán óvszert találsz nála akkor szúrd át óvatosan tűvel (akár az egész dobozon egyszerre) nem fogják észrevenni de közben tuti h kiszakad és bumm MEGLEPETÉS!!!

a fogkeféjével súrold ki a budit, a hajkeféjét is nyugodtan megforgathatod a wc ben biztos ami biztos

nyomj hajhabot a ciőjébe (az orrába h nelássa, de nyugodtan kísérletezhetsz fogkrémmel, zselével stb.- vel is)

tépd meg a kis ribit!!!!!!!!!!!!!

2010. ápr. 5. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Az utolsónál a pont! Bár a szőrtelenitőkrémes sampont csak a végső esetben vetném be...
2010. ápr. 5. 19:50
 9/9 A kérdező kommentje:

hihi,mintha bentlakásban lennénk :D

csak az a baj,hogy mindenki tudni fogja,hogy én voltam,s akkor nekem annyi,ja és ő már megint szent lesz mindenki szemében.

2010. ápr. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!