Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy a barátom nem mert hozzám érni?
Volt egy barátom. Mielőtt összejöttünk 2 hónapig randiztunk én már így finoman a tudtára adtam, hogy örülnék, ha megcsókolna, de nem tette meg. Aztán egyszer mikor kicsit többet ivott végül megtörtént (nagyon romantikus... :D ) Utána is, mikor találkoztunk kellett neki egy fél/1 óra, hogy kicsit feloldódjon és kezdeményezzen testi kontaktust.
20 éves volt mikor összejöttünk én egy évvel idősebb voltam nála, én voltam az első normális barátnője. Belém tényleg szerelmes volt, de amúgy bulikban lazán smárolt csajokkal és alapvetően nem ilyen "szerencsétlen", csak valahogy velem szemben fagyott le ennyire.
Szóval szerintetek mi lehetett a baj?
Arra is gondoltam, hogy velem van a baj, mert én ilyen határozott, szókimondó lánynak tűnök és sokszor úgy érzem, hogy félnek tőlem a férfiak :D Nem tudom, hogy ezen, hogy lehet változtatni, hogy ne ezt váltsam ki a másik félből.
mert szerelmes beléd...és fogalma sincs mit is kellene tennie
szerintem a határozottságod ,csak akkor gond ,ha már majdnem agresszív
Szerelmes beléd és nem mer megcsókolni? Furcsa.
Én mondanám, hogy megteszem helyette is de már 39 vagyok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!