Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor lehet köztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor lehet köztünk valami? Többit lent közlöm.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 16 éves fiu akivel egyfolytában szemezünk meg mosolygunk egymásra...egyszer poénbol dajött hozzám és átkarolt...és msnen szoktunk beszélgetni. Legutóbb megmondtam neki h szerintem nagyon jó pasi. Erre ő azt válaszolta h szerinte én is nagyon jo csaj vagyok. Csak hogy azota egyszer már irtam neki...és azzal rázott le hogy filmet néz...de szabad volt..és sokáig az volt... Szóval szerintetek lehetséges hogyen köztem és a srác között valami? Köszönök minden normális választ:D
2010. ápr. 4. 23:22
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi lemaradt h 14/L vagyok...és ez nekem most még eléggé uj szitu...Köszi
2010. ápr. 4. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből nehéz megmondani. :S Rá kéne kérdezned szerintem. 20/F
2010. ápr. 4. 23:54
 3/6 anonim válasza:
most az nem biztos, hogy lerázás, hogy filmet néz. mert akkor nem mondta volna előtte hogy jó csajnak tart. beszélgessetek majd, és ha benne vagytok a témában, mondd neki, hogy te komolyan mondtad amit mondtál, de nem tudod, hogy ő is úgy gondolta-e...
2010. ápr. 5. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem van esélyed kicsit beszélgess vele....::::D
2010. ápr. 5. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele ha már "idáig fajult" a helyzet hogy megvárom ameddig ír. Nem írok rá akár szabad akár nem. Ha igazán bejössz neki vagy akar valamit írni fog;)

Én is ezt csinálom és beválik:) igaz majd meghalok hogy írjon végre de nem:)

Amúgy szerintem beszélgetned kéne vele többet akár msn-en akár élőben:)

Sok sikert! 14/L

2010. ápr. 7. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) (azért jöhet még :D)
2010. ápr. 8. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!