Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal, ő 20L én 26F. A problémám az, hogy egyre inkább leül a kapcsolatunk. MAnapság már az is nagy dolog, ha hetente egyszer tudunk szeretkezni... Nem gondolnám hogy annyira nagyon lestrapáltak lennénk vagy ilyesmi, csak nincs rá több igénye...

Volt most egy stresszesebb időszaka, kb novembertől, de az lezárult... gondoltam hogy megoldódik ez a dolog, és akkor minden rendbe jön. DE egyre inkább azt érzem, hogy keresi a problémákat, hogy tudjon még stresszelni.

A kérdés adott: szerintetek maradnom kéne mellette, mert ez megoldódhat, vagy inkább jobb kiszállni? minden válaszhoz szeretnék indokokat is, és lehetőség szerint életkort is.

2010. ápr. 4. 23:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

26 évesen gondolkodj érett módon és próbálj meg talán segíteni neki a nehéz időszakon

emrio 21f

2010. ápr. 4. 23:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Ültesd le beszélgetni. Ha akar, ha nem. :D De tényleg!! Miért van az, hogy mindent szakítással akartok megoldani?? Olyan buták vagytok. Szereted, nem? Akkor meg? Nem az az alap, hogy leülsz megdumálni, hogy mi nyomja a pici lelked? Apám... :)
2010. ápr. 4. 23:07
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a megelőlegezett bizalmat. Megtörtént.
2010. ápr. 4. 23:07
 4/14 anonim ***** válasza:

"Ha veszítettél már el valakit, tudod, hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a legigazabban. Amikor szembesültél azzal, hogy „nincs”. Amikor a sors letépi rólunk azt, akit szeretünk, s ott maradunk kifosztva, egyedül – a hiányban döbbenünk rá, mennyire szerettük. Utólag. És jönnek az emlékek: a közönyös hétköznapok, a szürke reggelek, a fáradt fölkelések, a rosszkedvű morgások, veszekedések, összezördülések, a kellemetlen esték, amikor nem történt semmi, csak ültetek egymás mellett, üresen – a hiány fájdalmas érzésével visszanézve villámfényben látod meg a múltadat, s azt kiáltod:

- Milyen hülye voltam! Nem láttam, milyen kincset szórok szét minden percben és órában!... Bár akkor tudtam volna, amit most tudok: hogy ajándék volt vele az élet! Bár visszatérhetne, akár csak egyetlen percre is! Másképp szólnék hozzá? Másképp látnám, másképp ölelném… És elmondanám neki azt, hogy… Mit is?... Amit nem lehet elmondani."

2010. ápr. 4. 23:08
 5/14 A kérdező kommentje:

leültünk, megbeszéltük... ötször százszor ezerszer, és még mindig semmi változás... és nekem ne mondja senki sem hogy várjam még egy kicsit, mert 1-1,5 hónapnak elégnek kellett volna lennie.

És ne általánosíts, hogy mindent szakítással akarok megoldani...

És az hogy szeretem, nem biztos hogy elég... MErt ha nem érzem magam boldognak, akkor van értelme?

2010. ápr. 4. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha ilyen állatot fogtál ki, akire szavakkal nem lehet hatni, máshogy sem fogsz tudni. Elhiszem, hogy mindent megtettél már a kapcsolatotokért. Szakíts vele. Még csak az kellene, hogy esetleg később még rosszabb legyen, véletlenül összeházasodjatok, vagy gyereketek legyen, és akkor egy szánalmasan, undorítóan sz@r kapcsolatban kelljen leélned az egész életedet. Remélem ez elég indok volt. Ha pedig nem is terveztek/tervezel ilyeneket, akkor se b@szd el a fiatalságod egy ilyenre, akivel nem tudod a szerelem és a szex minden percét kiélvezni most.
2010. ápr. 4. 23:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Ácsi! Szó nem esett arról, hogy 100x leültetted beszélni! Vagy csak nekem szelektív az olvasókám... Egyetértek abban, hogy hiába szereted, ha nem vagy boldog!!! Ebben az esetben átkell MAGADBAN értékelni, hogy megéri-e a lány, vagy sem... De ha boldogtalan vagy, nem kéne "elcseszni" (bocsi a kifejezésért!) további időt az életedből, mert ott leszel 30-35-40 éves, és leragadsz egy olyan nő mellett, aki nem tud boldoggá tenni, olyan leszel mint egy kiégett k@k@darab. :) Bocsi, de tényleg. Állítsd kész tények elé. Hozd föl a szakítást. Ha nem kapálózik, hagyd a francba, ha kapálózik, kapjon egy UTOLSÓ esélyt, de köss ki 1-2 dolgot, pl. hogy kapj némivel több figyelmet. Én ezt ajánlom, de hát a döntés a TE kezedben van, én innen, a gép másik oldaláról csak ennyit tudok mondani. :) Fönti, 19/L
2010. ápr. 4. 23:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Sajnos énis hasonló helyzetbe vagyok. Mi is már vagy 100000xer átbeszéltük de szex téren semmi változás. Énis örülök ha hetente egyszer szexelünk:S És hidd el barátom ez nemlesz jobb. Én legalábbis nemtok sehogysem rá hatni... Ezvan.
2010. ápr. 4. 23:27
 9/14 A kérdező kommentje:

igaz nem emeltem ki külön, de nekem magától értetődő volt :)

Köszönöm a válaszokat.

2010. ápr. 4. 23:27
 10/14 A kérdező kommentje:
az utolsó fiú vagy lány? és mi lett a végkifejlet? vagy még tart?
2010. ápr. 4. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!