Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akiknek a vékonyabb fiúk is tetszenek?
Nos, nem tudom, mit tehetek. Én meglehetősen vékony vagyok. Nem divatból, alapból ilyen az alkatom, örököltem. Elfogadtam magam ilyennek, de azért próbálok javítani rajta edzéssel, ilyesmivel, egyelőre kevés sikerrel.
Nincsenek nagy igényeim, teljesen átlagos, természetes lányok tetszenek, nem modellekkel próbálkoztam sose, a kicsit ducibbak jöttek be inkább, és a csendesebbek. Rendes vagyok, nagyon tudok szeretni, könnyen is ismerkedem, annak ellenére, hogy kicsit visszahúzódóbb vagyok, de mégse alakult ki sose nagyobb vonzódás az irányomban. Nem mondta ki senki se konkrétan, de szerintem a külső lehet a probléma. Lehet így valami esélyem, vagy elfelejthetem azt, hogy valaha is komoly párkapcsolatom legyen?
25/F
Ez biztató, köszönöm a válaszokat! :)
Nem vagyok túlzottan visszahúzódó, inkább csak úgy mondanám, hogy szeretek a háttérben maradni. Egyébként szeretek beszélgetni, és viszonylag könnyen megnyílok ismeretlennek is.
Nagyon nehéz lesz olyan nőt találnod, aki igazán szeretni fog!! Agyukkal lehet, hogy szeretni fognak, de az már keményebb dió lesz, hogy a szívükkel is azt tegyék. Az az igazság, hogy a nők szívük és az eszük teljesen mást igényel.
NE hallgass most a nőkre, akik válaszolnak és azt mondják, hogy nekik az ilyen típus jön be, nem kell hogy izmos legyen, nem kell hogy jó kiállása legyen stb. Hazugság! Csak gyakran ők maguk sem tudják, hogy hazudnak. A nők legalább olyan felszínesek, mint a férfiak. (ha nem jobban) Gyúrj, szedj fel jópár kilót, legyen erős kiállásod, legyél erélyes. A nővel is! Nincs olyan, hogy ő mondja meg, mi lesz! Hisztizni fog, nemtetszését fejezi majd ki, de ha meg engedsz, akkor onnantól már nem vagy férfi!
Hasonló cipőben járok én is, annyi különbséggel, hogy én párkapcsolatban vagyok már három éve. Az elején még én is elhittem azt a mesét, hogy a nők az egyéniségbe is bele tudnak szeretni. Lóf@szt! Van egy férfietalon, ahhoz kell közelíteni. Ha tetszik, ha nem. Máskülönben nem lesz barátnőd, én meg elvesztem az enyémet.
De az utolsó válaszadóra se hallgass, akiből csak az elkeseredés beszél, mert valami nincs rendben a kapcsolatában és nem tudja mi, ezért erre fogja...
A jó kiállás tényleg fontos, de az nem a súly... Egyik barátnőm nagyon szép csaj, oda vannak érte a pasik és erre az előző pasija 50 kiló volt vasággyal és kb 160 centi magas... Persze azért valamiben ki kell tűnnöd. Van aki a külsejével tűnik ki, van aki a humorával, van aki a tudásával, hogy érdekes, megdöbbentő dolgokat is tud, amiről más még nem is hallott, van aki a kedvességével... Tehát mint az élet többi területén, ebben is meg kell találnod, hogy miben vagy igazán jó, és utána azt bevetni. És az is fontos, hogy mindez belőled jöjjön, tehát ha mondjuk egyébként egy soványka matematikus vagy, akkor ne akarj már bodybuilderként kitűnni és elkezdeni arra gyúrni, mert nem lesz őszinte és nem olyan típusú lányoknak fogsz bejönni, akiknek szeretnél.
Szóval légy önmagad, de hangsúlyozd ki a pozitív tulajdonságaidat és azokat helyezd előtérbe... Persze azért nem árt, ha sportolsz, de aki olyan típus, az azért vékony marad, átütő változásra ne számíts.
Vannak dolgok, amikben jó vagyok, és nem is szeretném másnak mutatni magam, mint amilyen vagyok. Annak semmi értelme nem volna úgysem.
Tudom, hogy kell valami, ami megfogja a másikat bennem, büszke is vagyok arra, amit tudok, amim van, határozott vagyok, és kitartó is. Csak úgy tűnik, hogy ez mégsem elég.
Ha igaz amit leírtál magadról akkor nekem nagyon bejön a személyiséged. :) Viszont természetesen a külső sem mellékes. Mindenkinek másféle pasik jönnek be, én szeretem a mackósabbakat (nem kigyúrtak!!). Nagyon sok vékony pasinak van barátnője, szóval szerintem nem kell félned...
Sok sikert!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:56
TUDOM, hogy ez a gond a kapcsolatommal, a barátnőm mondta. Elhiheted, elég nagyot csalódtam a női nemben.
Amúgy meg nem is azt írtam válaszul, hogy semmiképpen nem fog olyat találni, aki szeretni fogja, csak nagyon nehéz lesz. Persze igaz amit írsz, fontos a nőknek, hogy valamiben kitűnjön a pasi. Viszont az is igaz, hogy attól, hogy valaki okos, nem nedvesedik a punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!